Tabu
FASHION

Andreea Bădală, un nou designer român cu expunere internațională!

Beyonce a lansat, spre surprindere fanilor care nu știau de inițiativa cântăreței, un nou album și a filmat 17 videoclipuri. Într-unul dintre videoclipuri, aceasta poartă un Serpent Leotard, semnat Andreea Bădală. Astfel, Andreea ajunge unul dintre puținii designeri români care se bucură de expunere internațională.

Andreea Bădală este o tânără ambițioasă care a terminat Universitatea de Arte Bucuresti- secția design vestimentar și a urmat cursurile London College of Fashion în urma căruia a primit Diploma în Pattern Technology. Designerul și-a continuat pregătirea lucrând sub tutela unor designeri celebrii precum: Tata Naka și Richard Nicoll, despre care aceasta recunoaște că sunt designerii săi preferați. De asemenea, Andreea a ocupat un post de asistent în echipa designerului Venerei Arapu, de la care spune că a învățat: ”că moda nu este joc, este o treaba riguroasa.”

Cu toate acestea, Andreea este o tânără modestă care afirmă despre sine că:  ”Sunt in continua formare.  Abia acum pot sa zic ca ma simt ca si personalitate. |nca mai caut si cred ca voi cauta mereu.”

Printre celebritățile care i-au purtat creațiile se numără: Lady Gaga și Britney Spears.

Realizările tânărului designer pot fi achiziționate sau admirate pe site-ul brandului său Murmur Store.

ARTICOLE SIMILARE

Catalin Botezatu a ales cea mai frumoasa rochie din lume

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Dora Constantinovici

Romanian fashion week. Ziua 1.

realitatea

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Pantofii cu volane Louboutin

realitatea

Street fashion: Denise

realitatea

Scrie un comentariu