Tabu
Image default
FASHION

Andreea Bădală, un nou designer român cu expunere internațională!

Beyonce a lansat, spre surprindere fanilor care nu știau de inițiativa cântăreței, un nou album și a filmat 17 videoclipuri. Într-unul dintre videoclipuri, aceasta poartă un Serpent Leotard, semnat Andreea Bădală. Astfel, Andreea ajunge unul dintre puținii designeri români care se bucură de expunere internațională.

Andreea Bădală este o tânără ambițioasă care a terminat Universitatea de Arte Bucuresti- secția design vestimentar și a urmat cursurile London College of Fashion în urma căruia a primit Diploma în Pattern Technology. Designerul și-a continuat pregătirea lucrând sub tutela unor designeri celebrii precum: Tata Naka și Richard Nicoll, despre care aceasta recunoaște că sunt designerii săi preferați. De asemenea, Andreea a ocupat un post de asistent în echipa designerului Venerei Arapu, de la care spune că a învățat: ”că moda nu este joc, este o treaba riguroasa.”

Cu toate acestea, Andreea este o tânără modestă care afirmă despre sine că:  ”Sunt in continua formare.  Abia acum pot sa zic ca ma simt ca si personalitate. |nca mai caut si cred ca voi cauta mereu.”

Printre celebritățile care i-au purtat creațiile se numără: Lady Gaga și Britney Spears.

Realizările tânărului designer pot fi achiziționate sau admirate pe site-ul brandului său Murmur Store.

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dondoe pozează pe coperta Elle Spania din iunie

realitatea

Ghilotina Chanel

realitatea

Lumea modei e cu ochii pe Michelle Obama

realitatea

Ce accesorii purtăm iarna aceasta?

Supermodelele la muzeu

realitatea

Anja Rubik for QUAZI by Artur Wesolowski

realitatea

Scrie un comentariu