Home > Slider > Andreea Bălan confirmă despărțirea de actorul George Burcea

Andreea Bălan confirmă despărțirea de actorul George Burcea

Andreea Bălan
E oficial! Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu. Artista însăși a confirmat zvonurile pe contul ei de Instagram.

Andreea a postat vineri un mesaj, în care recunoaște despărțirea de tatăl fetițelor ei. Artista a confirmat că cele scrise în presă sunt adevărate, iar în prezent își dorește ca fiicele sale, Ella și Carla, să fie liniștite.

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere Le-am citit pe toate ❤️

Tot ce pot sa va spun, este ca, ceea ce s-a scris in presa, este adevarat.

In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate.

Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB ”

În fotografie se observă că Andreea Bălan a renunțat la verighetă, semn clar că viața sa o poate porni pe un nou drum. Firește, fanii Andreei au sesizat că vedeta nu mai poartă verighetă. „Ti-ai dat jos pana si verigheta multa putere totul depinde de voi de tine .. voi stiti mai bine,te pup andreea❤️”, „Cum Sa treci peste atatea dezamăgiri in viata?nu stiu…dar eu nu cred ca reușeam… esti cea mai puternică femeie”, „ Esti o femeie puternica vei invinge mereu ”, ”După ploaie si furtună, va veni si vreme buna!!!!te îmbrățișez cu drag!!”, „Capul sus! Zâmbește! Viața este frumoasă cu bune și cu rele (cu greutăți, probleme, dar si cu clipe fericite). Privește în urmă și caută tot ce a fost frumos. Privește în prezent si caută dragostea din ochișorii mici si zglobii. Privește în viitor și caută răspunsuri. Multă sănătate și fericire, să ai puterea să iei deciziile cele mai bune și să lupți cu tot si cu toate! Zâmbește!”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. De atunci, Andreea a simţit că el este bărbatul potrivit pentru ea şi, deşi era într-o relaţie cu americanul Michael, a decis să rupă legătura, pentru a putea fi cu George. „Mi s-a părut un băiat foarte educat şi autentic, sincer, fără artificii. Adică nu a încercat să mă impresioneze. Şi mi s-a părut liniştit, un băiat la locul lui. Şi eu, cu viaţa pe care o am, zbuciumată şi cu toate nebuniile, am nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă şi totodată să aibă grijă de mine”, spunea cântăreața despre George, în urmă cu doi ani.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, pe 15 septembrie, după 4 ani de relație. Nași le-au fost Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu.

Articole asemanatoare
familia chivu
N-ai să crezi cum și-au schimbat lookurile Cristi Chivu și alte vedete masculine pe timp de CoVid19
george burcea si andreea balan
George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan
andreea-balan-fetitele-si-mama
Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea
gabi cristea
Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

Andreea Bălan confirmă despărțirea de actorul George Burcea

by Andreea Damian   2 min
2