Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

ANDREEA BALAN cu iubitul ei american! Adio, KEO!

andreea balan michaelANDREEA BALAN a trecut peste socul despartirii de KEO (Cosmin Mustata), care a inselat-o cu cantareata Misty. Acum, ANDREEA BALAN este implicata intr-o relatie pasionala cu Michael, un american pe care l-a cunoscut cu putin timp in urma.

“Sunt foarte fericita, mai fericita ca niciodata, mi-e bine. Se pare ca sunt un om bun si Dumnezeu m-a rasplatit mai repede deact credeam. Trebuie sa fim deschisi la fericire si iubire si asa am facut si eu. Am plecat in vacanta si asta s-a intamplat. Imi doresc sa reziste, daca nu, sunt fericita ca am trecut prin asta. Verisoarea mea ne-a facut cunostinta. Avem amandoi job-uri flexibile si putem calatori impreuna mult. El mi-a dat dragoste si asta inseamna ca mi-a redat universul fericirii, m-am regasit cand l-am intalnit pe Michael” a povestit Andreea la Antena 1.

S – au cunoscut la Barcelona, în urmă cu o lună şi a fost dragoste la prima vedere. Toţi bănuiau că Michael, stabilit la New York, o fi vreun bărbat plin de bani sau vreun fiu de afacerist prosper, numai că realitatea este cu totul alta. Chipeşul bărbat a fost puşcaş marin, iar acum lucrează tot în armata americană, însă nici urmă de avere. Dimpotrivă, din salariul primit, reuşeşte doar să ducă o viaţă decentă. Zilele trecute, când a venit după Andreea în România, însoţind-o la concertele din Piatra Neamţ şi din Constanţa, solista nu l-a lăsat pe Michael să intre în contact cu ziariştii, ca să-i protejeze identitatea. Reporterii ziarului Libertatea au aflat, de la nişte prieteni apropiaţi solistei, cărora ea li s-a confesat, că americanul a fost crescut la o casă de copii din New York şi că ar fi orfan de ambii părinţi. După majorat, pentru că nu avea familie şi nici un acoperiş deasupra capului, el s-a înrolat în forţele militare navale ale Statelor Unite, unde a stat timp de cinci ani. În această perioadă a fost trimis în mai multe misiuni, în zone periculoase. Michael locuieşte în New York, Queens, iar Andreea l-a vizitat deja încă de acum două săptămâni, când ea a trecut Oceanul împreună cu mama sa.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-balan-iubit-american-michael-500371.html#ixzz37p6UrMTJ

ARTICOLE SIMILARE

Fanii au căutat pe google “ce vârstă are Arya Stark” în timpul ultimului episod din Game of Thrones

Dora Constantinovici

Tarana Burke: MeToo este prezentată de mass-media drept “un complot împotriva bărbaților”

realitatea

Paula Seling divorteaza?

EI SUNT CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ? Vezi despre cine este vorba!

realitatea

Jucatoare romanca de tenis lovita de tatal ei la finalul unui meci pierdut

Spune-mi ce mănânci, ca să-ți spun de unde ești

realitatea

Scrie un comentariu