Tabu
LIFESTYLE What's hot

ANDREEA BALAN cu iubitul ei american! Adio, KEO!

andreea balan michaelANDREEA BALAN a trecut peste socul despartirii de KEO (Cosmin Mustata), care a inselat-o cu cantareata Misty. Acum, ANDREEA BALAN este implicata intr-o relatie pasionala cu Michael, un american pe care l-a cunoscut cu putin timp in urma.

“Sunt foarte fericita, mai fericita ca niciodata, mi-e bine. Se pare ca sunt un om bun si Dumnezeu m-a rasplatit mai repede deact credeam. Trebuie sa fim deschisi la fericire si iubire si asa am facut si eu. Am plecat in vacanta si asta s-a intamplat. Imi doresc sa reziste, daca nu, sunt fericita ca am trecut prin asta. Verisoarea mea ne-a facut cunostinta. Avem amandoi job-uri flexibile si putem calatori impreuna mult. El mi-a dat dragoste si asta inseamna ca mi-a redat universul fericirii, m-am regasit cand l-am intalnit pe Michael” a povestit Andreea la Antena 1.

S – au cunoscut la Barcelona, în urmă cu o lună şi a fost dragoste la prima vedere. Toţi bănuiau că Michael, stabilit la New York, o fi vreun bărbat plin de bani sau vreun fiu de afacerist prosper, numai că realitatea este cu totul alta. Chipeşul bărbat a fost puşcaş marin, iar acum lucrează tot în armata americană, însă nici urmă de avere. Dimpotrivă, din salariul primit, reuşeşte doar să ducă o viaţă decentă. Zilele trecute, când a venit după Andreea în România, însoţind-o la concertele din Piatra Neamţ şi din Constanţa, solista nu l-a lăsat pe Michael să intre în contact cu ziariştii, ca să-i protejeze identitatea. Reporterii ziarului Libertatea au aflat, de la nişte prieteni apropiaţi solistei, cărora ea li s-a confesat, că americanul a fost crescut la o casă de copii din New York şi că ar fi orfan de ambii părinţi. După majorat, pentru că nu avea familie şi nici un acoperiş deasupra capului, el s-a înrolat în forţele militare navale ale Statelor Unite, unde a stat timp de cinci ani. În această perioadă a fost trimis în mai multe misiuni, în zone periculoase. Michael locuieşte în New York, Queens, iar Andreea l-a vizitat deja încă de acum două săptămâni, când ea a trecut Oceanul împreună cu mama sa.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-balan-iubit-american-michael-500371.html#ixzz37p6UrMTJ

ARTICOLE SIMILARE

Telefonul altcuiva

realitatea

Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu au divortat!

realitatea

FETITA lui BRENCIU ii seamana leit! FOTO!

Scrie un comentariu