Home > Lifestyle > ANDREEA BALAN, Keo, americanu’ si vila din Pipera / In patul lui si pe muzica lui!

ANDREEA BALAN, Keo, americanu’ si vila din Pipera / In patul lui si pe muzica lui!

Andreea Balan se iubeste cu americanul Michael de mai bine de trei luni si este mai fericita ca niciodata. Cei doi locuiesc in jumatatea de vila a Andreei din Pipera, iar solista inca isi doreste sa cumpere si partea lui Keo, pentru a sta acolo linistiti, scrie www.cancan.ro .

Andreea Balan radiaza de fericire! De cand a aparut in viata sa chipesul american Michael, cantareata este toata numai un zambet. Acesta i-a redat increderea in iubire si-n barbati si chiar isi doreste sa o faca mireasa pe Andreea. De dragul ei, Michael sta mai mult in Romania, iar cei doi locuiesc in jumatatea de vila a Andreei, construita pe vremea in care forma un cuplu alaturi de Keo.

Cei doi sunt foarte linistiti in Pipera, iar Andreea chiar s-a hotarat sa nu-si mai vanda partea din casa, asta cel putin pana anul viitor. “Keo locuieste cu Misty in apartamentul lui din Aviatorilor si nu mai sta in jumatatea de vila din Pipera. Andreea si Michael sunt foarte linistiti si fericti acolo, pentru ca nu-i deranjeaza nimeni. Keo nici nu a mai dat pe la vila de ceva vreme. La un moment dat, Andreea a vrut sa vand vila, insa acum s-a razgandit, Cel putin pana anul viitor nu va mai vinde, ii este bine acolo cu Michael”, a declarat, pentru www.CANCAN.ro, o prietena apropiata a solistei. Probabil ca tot la vila vor petrece si Sarbatorile, asta daca nu pleaca in America. Inca nu au stabilit, dar de obicei Andreea are concerte de Sarbatori si nu-si ia vacanta asa ca, cel mai probabil, vor petrece la vila.

Articole asemanatoare
Andreea Bălan
Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO
andreea-balan
Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei
Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice
keo
Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Comenteaza acest articol

ANDREEA BALAN, Keo, americanu’ si vila din Pipera / In patul lui si pe muzica lui!

by   1 min
0