Tabu
Image default
lifestyle

Andreea Bălan ”l-a rupt” pe Petrișor. A fost scos de la ”Dansez pentru tine”

Petrișor și Andreea au o chimie incredibilă pe scenă, de aceea dansatorul este pionul principal în episoadele de coregrafie ale show-urilor ei. Iar pentru ca spectacolele să iasă impecabil, cei doi se antrenează de zor. În timpul unor astfel de exerciții însă, Petrișor s-a accidentat, conform nefiltrat.ro.

Se pare că acest lucru s-a întâmplat după ce Andreea a făcut o mișcare greșită, iar Petrișor nu a reușit s-o prindă la timp. Totuși a încercat să ajungă la colega lui, dar a căzut și s-a lovit la genunchi. Partenerul Andreei a fost dus la spital de urgență, cu ruptură de menisc și a fost operat. Acesta va trebui să stea pe bară până la jumătatea lunii noiembrie. Însă problemele nu se opresc aici.

Pe lângă faptul că a pierdut câteva spectacole alături de Andreea, Petrișor ar fi fost scos și din schema acestei ediții a show-ului ”Dansez pentru tine”. Edi Stancu l-ar fi anunțat ca, din cauză că nu va putea lua parte la primele antrenamente, nu va putea face parte din baletul acetei ediții.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt nu mai vrea scene de sex

realitatea

Transcentral, by Cristian Balint

realitatea

Roxana Nemeş ţine regim de la 7 ani!

Jordan plătește o chirie de 100.000 de dolari pe lună

realitatea

Keira Knightley îi alină durerea lui Colin Farrell

realitatea

To read: Balciul Desertaciunilor, W.M Thackeray

Scrie un comentariu