Home > Fără categorie > Andreea Bălan ”l-a rupt” pe Petrișor. A fost scos de la ”Dansez pentru tine”

Andreea Bălan ”l-a rupt” pe Petrișor. A fost scos de la ”Dansez pentru tine”

Petrișor și Andreea au o chimie incredibilă pe scenă, de aceea dansatorul este pionul principal în episoadele de coregrafie ale show-urilor ei. Iar pentru ca spectacolele să iasă impecabil, cei doi se antrenează de zor. În timpul unor astfel de exerciții însă, Petrișor s-a accidentat, conform nefiltrat.ro.

Se pare că acest lucru s-a întâmplat după ce Andreea a făcut o mișcare greșită, iar Petrișor nu a reușit s-o prindă la timp. Totuși a încercat să ajungă la colega lui, dar a căzut și s-a lovit la genunchi. Partenerul Andreei a fost dus la spital de urgență, cu ruptură de menisc și a fost operat. Acesta va trebui să stea pe bară până la jumătatea lunii noiembrie. Însă problemele nu se opresc aici.

Pe lângă faptul că a pierdut câteva spectacole alături de Andreea, Petrișor ar fi fost scos și din schema acestei ediții a show-ului ”Dansez pentru tine”. Edi Stancu l-ar fi anunțat ca, din cauză că nu va putea lua parte la primele antrenamente, nu va putea face parte din baletul acetei ediții.


Comenteaza acest articol

Andreea Bălan ”l-a rupt” pe Petrișor. A fost scos de la ”Dansez pentru tine”

by   1 min
0