Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit în mare secret. Abia acum s-au aflat motivele

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau unul dintre cele mai apreciate și fresh cupluri din țara noastră. Cei doi erau destul de discreți în legătură cu relația lor. Au avut parte de momente frumoase împreună și mulți sperau să ajungă la altar.

Din păcate, în urmă cu puțin timp, apropiații au declarat faptul că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit după o relație de mai bine de un an de zile.

Mai mult surse au declarat pentru Cancan faptul că discuțiile ar fi pornit din cauza că Tiberiu Argint nu și-ar fi dorit să ajungă prea curând în fața altarului, lucru pe care artista și-l dorea. În plus, omul de afaceri nu ar fi fost atât de implicat în viața de familie, deși le-a cunoscut pe fetițele Andreei.

Aceștia au avut parte de o perioadă zbuciumată în cuplu. S-ar fi afișat des în casa Andreei Bălan, însă, atunci când venea în vizită, nu le oferea fiicelor cântăreței multă afecțiune. Vedeta i-a reproșat partenerului său toate aceste lucruri, însă certurile din ultima perioadă au dus la o ruptură între cei doi.

Se pare că fosta soție a lui George Burcea avea mereu ceva de reproșat la adresa lui Tiberiu Argint, așa că bărbatul nu a fost foarte mulțumit de acest lucru, potrivit surselor publicației menționate mai sus.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au iubit timp de un an și cinci luni, dar au hotărât că este mai bine să meargă pe drumuri separate, în mare secret, în urmă cu 3 săptămâni. Cântăreața nu a dat nicio declarație despre despărțirea de Tiberiu Argint. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire de moment sau dacă este una definitivă.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta IUBITA a lui Amber HEARD seamana cu Johnny Depp!

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce

Andreea Damian

Cristina Joia, o nouă operaţie după ce a fost desfigurată. Cum arată acum

Andreea Damian

Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat

Andreea Damian

Cum stabilești locul perfect pentru cărare în funcție de forma feței

Andreea Damian

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Andreea Damian

Scrie un comentariu