Home > beauty > Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

Andreea Banică a fost invitata specială a lui Mihai Găinușă și a lui Codruț Kegheș, la emisiunea lor de la Kiss FM, unde a și dezvăluit câteva secrete de frumusețe și nu numai.

Ce face azi, de Valentine’s Day? „De aici, plec la sport, asta fac eu de Valentine’s Day. Plec la sport ca să mă mențin, să fiu drăguță. După aceea, sper ca soțul meu să-mi facă un cadou frumos. Fac fitness cu instructorul meu. Mă cam termină, ce-i drept, dar cred că a început să-mi placă foarte tare. Nu stau foarte mult: o oră jumătate, două”, a spus vedeta.

Andreea a mărturisit la Kiss FM că are un regim de viață sănătos. „Nu este ușor de controlat și menținut, pentru că nu sunt tot timpul acasă, sunt pe drumuri, nu prea mai am timp de mine. Însă e un chin care îmi place, pentru că vreau să arăt bine, vreau să mă mențin”, a declarat cântăreața.

Artista a povestit că a început să renunțe la machiaj. „Nu prea mă mai machiez, pentru nu mai am timp. Nu mai dau foarte multă atenție machiajului. Și cred că este și mai bine pentru tenul meu să respire”, a spus ea.

Vedeta s-a lăudat și cu isprăvile gastronomice de sărbători. „Când am timp, gătesc. Am gătit de Crăciun, am făcut salată de Boeuf, am mai făcut prăjituri. Și îmi place, dar nu prea am loc de Lucian. Tot timpul se bagă peste mine, îmi ia fața”, a râs invitata.

Cântăreața este de părere că nu ar trebui să mai importăm sărbători. „Ar trebui să dăm atenție mai mult sărbătorilor noastre, să fim uniți și să sărbătorim așa cum trebuie anumite sărbători ale noastre”.

IMG_9275

Foto: Kiss FM

Articole asemanatoare
rimelul
Şi-a şters rimelul pentru prima oră, după 25 de ani. E îngrozitor ce i s-a întâmplat
sală
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală
zahărul
Cu ce înlocuiești zahărul dacă ești la dietă
Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului

Loading...

Comenteaza acest articol

Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

by   1 min
0