Tabu
PEOPLE

Andreea Bănică și soțul ei, mândri de fiul lor

andreea-banica

Fosta solistă din “Exotic” și Sexxy” și soțul ei, Lucian Mitrea, au doi copii de care sunt tare mândrii. Andreea Bănică are o fiică dar și un fiu, Noah, care în curând va împlini frumoasa vârstă de patru ani.

lucian mitrea si noah mic Amândoi au postat diverse mesaje, iar soțul cântăreței a publicat două imagini cu el si băiatul.

lucian mitrea si noah mare
Lucian Mitrea a publicat două imagini cu el și fiul Noah, una când era abia născut și una de acum. Diferența se vede clar. Iar Andreea Bănică a publicat o imagine cu ei trei, și un text, în care a povestit despre o experiență de zilele trecute. “Nu există nicio bucurie mai mare pentru un părinte decât să își știe puiul bine. Săptămâna trecută, Noah a avut enterocolită și mi se rupea sufletul să îl văd bolnavior și să nu pot să îi iau durerea cu mâna.

andreea banica si lucian mitreaDupă tratament și regim alimentar, în sfârșit este mai bine și răsuflăm ușurați. Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și întrebări și pentru energia bună pe care mi-ați trimis-o în ultime zile”, a scris îndrăgită cântăreața lîngă imginile respective. Solistă este foarte mândră de copiii ei și nu pierde nicio ocazie să scrie despre ei pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Stone a trăit momente cumplite: „Am crezut că mor”

Andreea Damian

Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Andreea Damian

Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

Andreea Damian

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Tabu Tabu

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Andreea Damian

Scrie un comentariu