Home > Lifestyle > ANDREEA BERECLEANU confirma DIVORTUL

ANDREEA BERECLEANU confirma DIVORTUL

Orice incertitudine privind divortul Andreei Berecleanu a fost spulberata. Revista Ciao! anunta, in exclusivitate, saptamana trecuta, ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu si-au separat destinele, dupa 15 ani de mariaj, soldati cu doi copii.
Dupa mai bine de o saptamana de tacere, Andreea Berecleanu a trimis astazi un mesaj telespectatorilor care i-au urmarit traiectoria profesionala in cei 20 de ani de activitate, confirmand in totalitate povestea despartirii, publicata de revista Ciao!.

“O despartire nu se trambiteaza, cel mult se anunta, este o datorie pe care o am fata de oamenii care ne-au fost alaturi in acesti 15 ani si care s-au bucurat de momentele noastre fericite. Momente fericite vor mai fi alaturi de copiii nostri, insa am luat decizia despartirii noastre sufletesti. Vor ramane prietenia si respectul care au completat dragostea noastra in acesti ani. Va multumim pentru mesajele din ultima perioada, gandurile voastre calde ne-au fost sprijin si s-au intors cu generozitate pentru cei 20 de ani de cand va intram in case”, a transmis Andreea Berecleanu, intr-un comunicat de presa.


Loading...

Comenteaza acest articol

ANDREEA BERECLEANU confirma DIVORTUL

by   1 min
0