Home > Lifestyle > Andreea Berecleanu RUPE TĂCEREA! Vezi de ce a DIVORŢAT de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu RUPE TĂCEREA! Vezi de ce a DIVORŢAT de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a dezvăluit motivele care au dus la divorţul de Andrei Zaharescu. Vedeta “Observatorului” a făcut aceste dezvăluri în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.
“Nu au fost factori externi, meseria noastră a fost cauza principal. În clipa în care nu s-a mai dansat şi nu s-a mai cântat în casă, am spus stop. Copiii mei au ştiut tot şi fericirea lor este cea mai importantă. Nu am avut nicio suferinţă şi nu am vrut să am vreuna, de asta am spus stop”, a spus Andreea.

Prezentatoarea pricipalului jurnal de ştiri de la Antena 1 a mai afirmat că decizia de a se despărţi de Andrei a luat-o după ce a discutat cu două persoane importante din viaţa sa. “M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva, fiica mea, am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea”, a adăugat vedeta. Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat în acest an, după 15 ani de când sunt împreună.

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Andrei ZAHARESCU – tata pentru a patra oara! In Africa de Sud! Poze cu toti copiii lui!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Loading...

Comenteaza acest articol

Andreea Berecleanu RUPE TĂCEREA! Vezi de ce a DIVORŢAT de Andrei Zaharescu

by   1 min
0