Home > Vedete > Andreea Berecleanu supărată pe anumiți medici! Care a fost motivul

Andreea Berecleanu supărată pe anumiți medici! Care a fost motivul

Andreea-Berecleanu

În aceste zile în care tot mai multe vedete își închid afacerile și cabinetele, fosta stirista este revoltată când unii nu o fac. Andreea Berecleanu a publicat un mesaj revoltată că nu toți medicii își închid cabinetele, când soțul ei a făcut-o deja.
De aceea fosta stirista a publicat două mesaje, pe conturile ei de socializare și și-a spus pasul urmaritorilor online. “Este o limita în toate. Este un prag care ține de bun simt, de decentă, de responsabilitate. Iar medicii trebuie să fie un prim exemplu pentru societate. Soțul meu, dr Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, așa cum mulți dintre voi știți deja. Un spital în Bacău cu mai multe specialități și 2 clinici în București. Toate au profil principal chirurgia și medicină estetică. Investiția este exclusiv a lui și are în spate doar muncă imensă de peste 30 de ani în privat, de la 8 dimineață până la 12 noaptea. Și, evident, a echipelor minunate care îi sunt alături. În această perioada, deși nu a existat nicio anulare din partea pacientelor, a hotărât să închidă tot. Și va asigura salariile tuturor angajaților, deși nu este o misiune ușoară. Această este și recomandarea Societății Române de Chirurgie Plastică și Estetică.

andreea-berecleanu-constantin-stan

andreea-berecleanu-constantin-stan

Dar, ce credeți? În mediul privat, încă se operează bine merci. Ba chiar există medici cunoscuți care trambiteaza operații estetice, prevalandu-se de “bunul mers al economiei” și de caracterul de urgență a tipului de intervenție. Este o lipsa de responsabilitate dar și o dovadă de lăcomie! Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas, la față, etc! În calitatea mea de jurnalist, voi profită de timpul petrecut alături de soțul meu acasă și de spațiul din clinică, liber în aceste momente, pentru a face înregistrări video educaționale. Avem acum răgazul să venim în întâmpinarea întrebărilor voastre legate de medicină și chirurgia estetică. Ele pot veni la adresa office@esteticapremium.ro”. Vedetă a scris și pe instagram un mesaj “Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresa office@esteticapremium.ro orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! 🙏🏻 Urmăriți conturile de SM”, a scris Andreea Berecleanu pe conturile ei.

Articole asemanatoare
Andreea Berecleanu și Eva Zaharescu, fiica ei, modele pentru o zi
andreea berecleanu
Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu
andreea-berecleanu
Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea
Ileana Badiu
Mesajul dur al Ilenei Badiu, vedeta căsătorită cu un medic din prima linie

Comenteaza acest articol

Andreea Berecleanu supărată pe anumiți medici! Care a fost motivul

by Tabu Tabu   2 min
0