Home > beauty > Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Românca Andreea Diaconu mai adaugă o reușită în portofoliul ei, obișnuindu-ne ca anual să devină imaginea unui brand cunoscut. Dacă anul trecut a fost imaginea H&M, anul acesta revine în atenția noastră cu parfumul Signorina, semnat de Salvatore Ferragamo.

Andreea Diaconu a fost alegerea casei pentru noua campanie de promovare a parfumului, iar noul vizual surprins de celebrul fotograf Mario Sorrenti este interpretarea romantică şi îndrăzneaţă a unei femei tinere, unei signorine, plină de prospețime, dar cu o eleganță clasică, care se răsfață pe o frumoasă terasă, în lumina unei uși deschise. Emană încredere și curiozitate; o alură modernă, plină de spirit și un rafinament natural.

Ce trebuie să știi despre parfumul Signorina? Faptul că reprezintă o celebrare a fetelor chic, caracterizate de aromele sofisticate, îndrăzneţe şi proaspete, ce preferă un parfum stilat, cu adevărat italian, proaspăt şi plin de viaţă.

Când descoperi parfumul, vei întâlni notele luminoase acidulate de coacăze, aromate de piperul roz, care completează cu caracterul lor voios şi îndrăzneţ naturaleţea notelor de verdeaţă. O bogăţie de petale pline de rouă, de la proaspăta şi graţioasa iasomie, la bujorul roz şi la floarea de trandafir cu feminitatea ei senzuală. Dulceaţa delicată şi neaşteptată a desertului specific italian panna cotta alături de aroma subtilă de mosc şi de notele lemnoase incitante de patchouli, conferă o eleganţă proaspătă, italiană şi creează o dependenţă uimitoare.

Parfumul este disponibil în varianta de 50 de ml, la prețul de 320 lei.

Dar dacă nu știai foarte multe lucruri despre Andreea Diaconu, află că doar pentru sezonul de primăvară-vară 2014, ea a fost aleasă să deschidă show-urile de modă a patru case de moda.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute
parfumul
Cum faci ca parfumul „ieftin” să persiste mai mult timp pe piele
Pericolul care ne paște când folosim parfumul
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!

Loading...

Comenteaza acest articol

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

by   1 min
0