Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Românca Andreea Diaconu mai adaugă o reușită în portofoliul ei, obișnuindu-ne ca anual să devină imaginea unui brand cunoscut. Dacă anul trecut a fost imaginea H&M, anul acesta revine în atenția noastră cu parfumul Signorina, semnat de Salvatore Ferragamo.

Andreea Diaconu a fost alegerea casei pentru noua campanie de promovare a parfumului, iar noul vizual surprins de celebrul fotograf Mario Sorrenti este interpretarea romantică şi îndrăzneaţă a unei femei tinere, unei signorine, plină de prospețime, dar cu o eleganță clasică, care se răsfață pe o frumoasă terasă, în lumina unei uși deschise. Emană încredere și curiozitate; o alură modernă, plină de spirit și un rafinament natural.

Ce trebuie să știi despre parfumul Signorina? Faptul că reprezintă o celebrare a fetelor chic, caracterizate de aromele sofisticate, îndrăzneţe şi proaspete, ce preferă un parfum stilat, cu adevărat italian, proaspăt şi plin de viaţă.

Când descoperi parfumul, vei întâlni notele luminoase acidulate de coacăze, aromate de piperul roz, care completează cu caracterul lor voios şi îndrăzneţ naturaleţea notelor de verdeaţă. O bogăţie de petale pline de rouă, de la proaspăta şi graţioasa iasomie, la bujorul roz şi la floarea de trandafir cu feminitatea ei senzuală. Dulceaţa delicată şi neaşteptată a desertului specific italian panna cotta alături de aroma subtilă de mosc şi de notele lemnoase incitante de patchouli, conferă o eleganţă proaspătă, italiană şi creează o dependenţă uimitoare.

Parfumul este disponibil în varianta de 50 de ml, la prețul de 320 lei.

Dar dacă nu știai foarte multe lucruri despre Andreea Diaconu, află că doar pentru sezonul de primăvară-vară 2014, ea a fost aleasă să deschidă show-urile de modă a patru case de moda.

ARTICOLE SIMILARE

FATA lui Ionita de la Clejani cerseste la Londra!

Ducu Ion si Ioana Blaj s-au mutat impreuna

Machiajul ochilor | Tendința anului, adoptată deja de Meghan Markle

Andreea Damian

Secretul Antoniei: Vezi de ce a fost arestata si expulzata din SUA

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

Andreea Damian

Wilmark face praf PRO TV-ul! ADEVARUL despre eliminarea lui din juriul ‘Dansez pentru tine’

Scrie un comentariu