Tabu
Image default
CULTURESlider

Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe a provocat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Andreea Esca se numără printre prietenii săi apropiați. Vedeta Pro TV-ului este teribil de afectată de vestea morții colegului și prietenului ei.

Știrista a dezvăluit totodată cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

„Intr-o noapte eram in masina catre casa si l-am auzit la ProFm. M-am dus direct in studioul radioului din Calea Victoriei sa vad cum e omul din spatele acelei voci fascinante, din spatele acelui discurs atat de liber… Asa l-am descoperit pe Andrei Gheorghe. Asa e ramas pana ieri. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a mărturisit vedeta.

Jurnalistul a fost găsit luni seară, fără suflare, în locunţa sa din Voluntari. Potrivit medicilor legişti cauza morţii a fost un stop cardio-respirator. Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

În ultima postare de pe o reţea socială, Andrei Gheorghe îşi anunţa entuziasmat, cu aceeaşi ambiţie de care a dat dovadă de-a lungul carierei, planurile de viitor. “Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari şi alte asemenea făpturi imbecile”, a fost ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în 1996 cu celebrul talk-show Midnight Killer. Iar la ediţia cu numărul o sută a stabilit un record naţional cu o emisiune live de 24 de ore. Un an mai târziu a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: “13-14 cu Andrei”. În 2001, Andrei Gheorghe a prezentat emisiunea “Lanţul Slăbiciunilor”, la PRO TV. În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit „Dubla Personalitate”, la care a fost și scenarist.

A avut o carieră strălucitoare și în radio. Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța. Între 1993 și 1996 a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar între 1996 și 2002 la Pro FM București.

 

ARTICOLE SIMILARE

Humanitas LIVE ⎪ Cetăți, castele și alte fortificații din România

Ciocîrlan

Back to School cu Pink & Blue

Moment rușinos pentru Smiley: s-a întâmplat în faţa publicului! Ce a făcut artistul

Andreea Damian

A Night Like This

realitatea

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

Retete de vara – Pui cu porumb si ardei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu