Tabu
Image default
LIFESTYLE

Andreea Esca, bătută cu cureaua: «Era foarte sever»

Într-un interviu publicat de revista “Apropo” în urmă cu câţiva ani, vedeta Pro TV şi părinţii ei şi-au amintit momente din perioada când Andreea era doar o şcolăriţă.

“Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele. Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum”, a povestit Andreea Esca.

Dumitru Esca, inginer-şef la centrala de la Cernavodă, admite că era foarte dur cu fiica lui: “Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”.

Chiar şi mama, Lucia Esca, era uneori speriată de aceste gesturi: “Când el a ţipat la ea odată, că nu era cuminte, l-am întrebat de ce trebuie să o facă să-i fie frică de un bărbat… Iar el a trebuit să-mi explice mie că el nu e «orice» bărbat, ci că e tatăl ei. Atunci am înţeles şi eu”.

ARTICOLE SIMILARE

Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta

Andreea Damian

Bleisure | Cea mai importantă tendinţă de călătorie în 2021

Andreea Damian

ALEX VELEA a divortat contra a 50.000 euro

Vedetele date afara de la Acasa TV sunt disperate: “Nu stim daca suntem sau am fost angajati, venim la serviciu pana ni se spune ceva oficial”

Unde petrecem 8 Martie?

realitatea

Ce transformare! Cleopatra Stratan este o adevărată domnişoară

Scrie un comentariu