Home > Lifestyle > Andreea Esca, bătută cu cureaua: «Era foarte sever»

Andreea Esca, bătută cu cureaua: «Era foarte sever»

Într-un interviu publicat de revista “Apropo” în urmă cu câţiva ani, vedeta Pro TV şi părinţii ei şi-au amintit momente din perioada când Andreea era doar o şcolăriţă.

“Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele. Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum”, a povestit Andreea Esca.

Dumitru Esca, inginer-şef la centrala de la Cernavodă, admite că era foarte dur cu fiica lui: “Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”.

Chiar şi mama, Lucia Esca, era uneori speriată de aceste gesturi: “Când el a ţipat la ea odată, că nu era cuminte, l-am întrebat de ce trebuie să o facă să-i fie frică de un bărbat… Iar el a trebuit să-mi explice mie că el nu e «orice» bărbat, ci că e tatăl ei. Atunci am înţeles şi eu”.

Articole asemanatoare
sarcinile
Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic
carte tipărită
Cărțile tipărite îi ajută pe părinți și pe copii să interacționeze mai mult
părinți
Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum
Părinți, sunteți pregătiți pentru mahmureala de sărbători?

Comenteaza acest articol

Andreea Esca, bătută cu cureaua: «Era foarte sever»

by   1 min
0