Home > Agenda > ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!

ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!

ANDREEA ESCA este in doliu, dupa ce i-a murit o veche si foarte apropiata prietena, de numele careia se leaga inceputul Stirilor Pro TV.

Andreea Esca şi Doina Doru au lucrat împreună la Pro TV, unde cea din urmă a  ocupat posturile de editor de ştiri şi producător.

Prietena mea Doina Doru a plecat astazi dintre noi cu discretia care  a caracterizat-o mereu. Nu ne-a lasat niciodata nici chiar pe noi, cei mai  apropiati, sa stim daca ii era greu sau daca avea nevoie de ceva. Ea era insa  prima care ne ajuta, ne invata, ne iubea, ne proteja, ne tinea spatele, ne  incuraja sau ne certa. A fost primul editor al Stirilor ProTV de pe vremea cand  ne numeam Canal 31. Imi amintesc perfect ziua in care ne-am intalnit in holul  televiziunii.

Venise cu Igor Antip si mi-a spus ca vor sa intre in echipa noastra  care abia se inchega. Am trait impreuna cei mai frumosi ani ai Pro-ului. Anii  inceputului si ai succesului absolut! Dar, mai mult decat atat, am descoperit in  Doina o prietena minunata. Am ras si am plans cu ea, am cerut si am primit  sfaturi despre jurnalism si despre dragoste, am construit mobila din bucati de  lemne si am planuit scenarii de viata care au devenit realitate. Stia despre  mine mai multe decat stiu eu si imi dadea cele mai bune sfaturi.

Mi-a fost alaturi in toate momentele importante ale vietii si o sa-mi  lipseasca enorm. Chiar daca acum nu ne mai vedeam foarte des, stiam mereu una de  alta si ne intalneam cu diverse ocazii… Iar daca faceam vreo greseala seara,  ma suna dupa jurnal ca sa ma apostrofeze. Cred ca iubea limba romana mai mult  decat ma iubea pe mine ! Ramas bun, Doina! Dumnezeu sa te odihneasca! Nimeni nu  imi poate lua ce am trait impreuna“, a scris Andreea  Esca.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/.

Articole asemanatoare
andreea-esca
Andreea Esca, sărbătoare specială în familie
smiley - andrei tiberiu maria
Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca
Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid
andreea esca - bolnava de covid
Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19!”

Comenteaza acest articol

ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!

by   1 min
0