Tabu
LIFESTYLE

Andreea Esca nu i-a iertat pe Huidu şi Găinuşă: «E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post»

Andreea Esca nu i-a iertat nici acum pe Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă pentru difuzarea celebrei înregistrări cu momentul în care prezentatoarei TV i-a „scăpat” o înjurătură înainte de intrarea în emisie.

Prezentatoarea Ştirilor ProTV spune că la vremea respectivă a fost extrem de afectatî de gestul „cârcotaşilor”, pe care îl consideră un „exemplu de necolegialitate”.

„Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”, a declarat Andreea Esca,  într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Prezentatoarea TV a declarat că nu a aflat cum a ajuns caseta la „cârcotaşi”, dar crede că a fost o întâmplare.

„Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Nu cred în scenarii, că a dat-o cineva, chiar cred că a fost o întâmplare, că o fi scăpat pe cablu şi a ajuns la ei. Nu cred că a făcut-o cineva în mod intenţionat. Sincer. Şi asta a rămas la fel ca şi cea cu salariul: într-un fel m-am remarcat şi eu cu glumele”, a adăugat Andreea Esca.

ARTICOLE SIMILARE

Drama femeii care are un iubit mult mai frumos decat ea!

Eleva model in prima zi de scoala! FOTO!

Foamea ne afectează capacitatea de a lua decizii

Andreea Damian

Antonia si Alex Velea au trecut la o alta etapa: Numai iubitii fac asta!

Antonia, DECLARAȚIE EMOȚIONANTĂ despre presupusa RELAȚIE cu Alex Velea

De ce suntem mereu in intarzire?

realitatea

Scrie un comentariu