Home > Lifestyle > Andreea Esca, PRIMELE DECLARAŢII despre concedierile cu bodyguarzi de la Pro TV

Andreea Esca, PRIMELE DECLARAŢII despre concedierile cu bodyguarzi de la Pro TV

Prezentatoarea ştirilor de seară de la Pro TV a făcut, ieri, primele declaraţii despre concedierile făcute vineri în cadrul departamentului de comunicare ale televiziunii.

Vedeta Pro TV, Andreea Esca, a participat ieri la un congres de cardiologie la Sibiu, unde le-a vorbit medicilor despre cât de important este să comunice cu mass-media, acest fapt putând duce la o mai mare înţelegere a mesajului lor în public. La finalul vizitei sale, Esca a declarat că nu ştie nimic despre scandalul care a avut loc vineri la Pro TV, pentru că era în concendiu. “Eu sunt în concendiu. Nu ştiu şi nu vreau să vă spun informaţii neadevărate”, a spus prezentatoarea.

Esca a venit la Sibiu însoţită de soţul său şi a spus că vrea să viziteze Muzeul Astra, unde se află casa bunicului său. De altfel, Andreea vizitează acest loc ori de câte ori are ocazia să vină în Sibiu. „Bunicul meu este de aici. Voi mai rămâne pe aici o vreme şi voi trece pe la Astra, puţin prin centrul Sibiului şi apoi plecăm”, a mai spus vedeta Pro-ului.

Articole asemanatoare
andreea-esca
Andreea Esca, sărbătoare specială în familie
smiley - andrei tiberiu maria
Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca
Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid
andreea esca - bolnava de covid
Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19!”

Comenteaza acest articol

Andreea Esca, PRIMELE DECLARAŢII despre concedierile cu bodyguarzi de la Pro TV

by   1 min
0