Home > Lifestyle > Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

Andreea Esca a vorbit în cadrul unui reportaj realizat de reporterii emisiunii „La Măruţă” despre relaţia specială pe care o are cu fiica ei, Alexia.

Esca a spus că are o relaţie foarte deschisă cu tânăra, care nu ezită să-i ceară sfatul atunci când vine vorba despre băieţi şi relaţii.

„Alexia are şi ea foarte mulţi prieteni şi îi plac şi ei băieţi. Ei îi place cineva, pe ea o place altcineva. E ca în Tom şi Jerry. Sunt frumoase aceste joculeţe. Am sfătuit-o să fie ceva mai relaxată în privinţa băieţilor, pentru că ea e ceva mai pasională. Când îi place cineva poate deveni sufocantă şi îi mai spun să îl lase să îi simtă lipsa, să nu pară mereu disponibilă. I-am spus să-şi înceapă viaţa sexuală cu un om pe care-l iubeşte şi cu care are o relaţie specială”, a mărturisit vedeta.

Întrebată despre băieţelul ei, aceasta a spus: „Aris este mai introvertit. Poate şi pentru că este băiat sau poate pentru că aşa este el. El este pus la punct cu toate aventurile Alexiei. Sunt prietenoasă, dar există şi anumite limite”.

Articole asemanatoare
andreea-esca
De ce nu mai poartă Andreea Esca inele și verigheta
alexia eram
Cum arată casa în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca
andreea-esca
Cine sunt și cum arată cei mai importanți bărbați din viața Andreei Esca
Andrei Gheorghe
Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Comenteaza acest articol

Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

by   1 min
0