Tabu
LIFESTYLE

Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

Andreea Esca a vorbit în cadrul unui reportaj realizat de reporterii emisiunii „La Măruţă” despre relaţia specială pe care o are cu fiica ei, Alexia.

Esca a spus că are o relaţie foarte deschisă cu tânăra, care nu ezită să-i ceară sfatul atunci când vine vorba despre băieţi şi relaţii.

„Alexia are şi ea foarte mulţi prieteni şi îi plac şi ei băieţi. Ei îi place cineva, pe ea o place altcineva. E ca în Tom şi Jerry. Sunt frumoase aceste joculeţe. Am sfătuit-o să fie ceva mai relaxată în privinţa băieţilor, pentru că ea e ceva mai pasională. Când îi place cineva poate deveni sufocantă şi îi mai spun să îl lase să îi simtă lipsa, să nu pară mereu disponibilă. I-am spus să-şi înceapă viaţa sexuală cu un om pe care-l iubeşte şi cu care are o relaţie specială”, a mărturisit vedeta.

Întrebată despre băieţelul ei, aceasta a spus: „Aris este mai introvertit. Poate şi pentru că este băiat sau poate pentru că aşa este el. El este pus la punct cu toate aventurile Alexiei. Sunt prietenoasă, dar există şi anumite limite”.

ARTICOLE SIMILARE

DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Cutremurul care a durat 50 de zile, fără ca cineva să-l simtă

Andreea Damian

JOJO – relatia incredibila cu PAUL IPATE!

Mierea de albine, antibiotic natural

realitatea

Michelle Obama îi dă peste nas lui Donald Trump

Andreea Damian

Femeia Peşti – personalitate în funcţie de zodiac

Scrie un comentariu