Tabu
Image default
LIFESTYLE

Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

Andreea Esca a vorbit în cadrul unui reportaj realizat de reporterii emisiunii „La Măruţă” despre relaţia specială pe care o are cu fiica ei, Alexia.

Esca a spus că are o relaţie foarte deschisă cu tânăra, care nu ezită să-i ceară sfatul atunci când vine vorba despre băieţi şi relaţii.

„Alexia are şi ea foarte mulţi prieteni şi îi plac şi ei băieţi. Ei îi place cineva, pe ea o place altcineva. E ca în Tom şi Jerry. Sunt frumoase aceste joculeţe. Am sfătuit-o să fie ceva mai relaxată în privinţa băieţilor, pentru că ea e ceva mai pasională. Când îi place cineva poate deveni sufocantă şi îi mai spun să îl lase să îi simtă lipsa, să nu pară mereu disponibilă. I-am spus să-şi înceapă viaţa sexuală cu un om pe care-l iubeşte şi cu care are o relaţie specială”, a mărturisit vedeta.

Întrebată despre băieţelul ei, aceasta a spus: „Aris este mai introvertit. Poate şi pentru că este băiat sau poate pentru că aşa este el. El este pus la punct cu toate aventurile Alexiei. Sunt prietenoasă, dar există şi anumite limite”.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă

Andreea Damian

ANCA TURCASIU – ce divort ciudat! Motivul sexual al despartirii e halucinant!

Roma impune reguli drastice pentru turiștii prost-crescuți

Andreea Damian

O stirista de la Pro TV e insarcinata. A aflat in direct ca va fi mamica

Cafeaua reduce riscul apariţiei cancerului de prostată

realitatea

David Copperfield are logodnica cu 30 de ani mai tanara!

Scrie un comentariu