Tabu
lifestyle

Andreea Liptak CONCEDIATA de la PRO TV! Iata de ce!

Ieri dimineata, telespectatorii PRO TV au fost luati prin surprindere cand la pupitrul Stirilor PRO TV de dimineata a aparut Lavinia Petrea in loc de Andreea Liptak.

Asadar, care este motivul pentru care lui Mihai Dedu i s-a dat alta partenera de prezentate a Stirilor Pro TV? Conform cancan.ro, Andreea Liptak, care se afla de ani de zile în trustul Pro, a facut mai multe greseli de imagine in ultima vreme, iar conducerea a sanctionat-o.
Andreea Liptak s-a implicat alaturi de sotul ei, Razvan Spiridon, şi el fosta vedeta ProTV, intr-o afacere in sistem piramidal  – Nu Skin – cu aparatura medicala si produse cosmetice foarte scumpe. Cei doi au ajuns sa castige foarte multi bani din atragerea de clienti in firma. De altfel, se pare ca prezentatoarea a fost de curand in America, la un training alaturi de  soţul ei. Locul Andreei Liptak la pupitru nu a fost adjudecat inca de Lavinia Petrea, pentru ca, alaturi de ea, in probe se afla si un alt reporter ProTV, Andreea Marinescu.

Ce inseamna NU SKIN, MLM, afacere in “sistem piramidal” etc.?

Despre NU Skin, reclama spune ca ar crea un milionar in dolari la fiecare 4 zile. In realitate, doar cei care se afla in varful piramidei – cazul sotilor Razvan Spiridon si Andreea Liptak – beneficiaza de avantajele colectarii procentuale de la cei noi intrati in schema! Legat de sistemul de business Nu Skin, iata ce comenteaza – pe www.envy.ro – o persoana care a pierdut 1.000 euro in aceasta afacere tip MLM (“multi level marketing”):

“Cei ce promoveaza aceste scheme sunt maestrii in psihologia maselor. La intrunirile de recrutare se creeaza o adevarata frenezie, o atmosfera de entuziasm in care presiunea exercitata de grup si promisiunile unor venituri peste noapte manevreaza lacomia sau frica oamenilor de a pierde o afacere buna. intrebarile si verificarile sunt descurajate. Este greu ca o persoana sa faca fata unei astfel de oferte, daca nu este constienta de faptul ca schema este masluita impotriva sa.
Eu nu stiu cui sa ma adresez ca sa primesc banii inapoi, am fost Obligata sa comand produse, am fost naiva si nu m-am documentat atent am fost presata sa iau o decizie rapida si am platit pentru Prostia mea 1000 euro. Vreau banii Inapoi acum. Cui sa ma adresez ,,, am dovezi de la factura , la OP-ul bancar care amers in contul unui Domn,asta la indicatia sponsorului, care m-a lasat balta,,,, dupa ce a vazut ca in urma a 30 Intalniri nu am putut convinge pe nimeni sa intre in acesta “afacere de succes” Teapa anului si acum trebuie sa recuperez baniii , sotul nu stie cat am fost de “gaina” si vai si amar de mine si baietulul meu care tare as fi vrut sa il duc in vacanta la mare dar nu mai am bani. sunt somera si am vrut sa fac ceva bun nu am stiut ca sunt pacalita cu atata viclenie de propria mea “prietena” care la randul ei fusese pacalita de sponsorul ei…”

ARTICOLE SIMILARE

IWA Charity Winter Bazaar 2013

Favorita lui Berlusconi face gesturi INDECENTE! Galerie FOTO cu SARA TOMMASI

Interviu Andreea Balan

realitatea

Toamna… o nouă primăvară. Cu Leonard Cohen

realitatea

Printul Harry a sarbatorit Invierea lui Iisus in Romania

Da click si ajuta o romanca frumoasa sa ajunga imaginea MARTINI!

23 comentarii

Scrie un comentariu