Tabu
Image default
lifestyle

Soc! ANDREEA MANTEA consolata de LIVIU VARCIU!

Andreea Mantea trece prin clipe grele, după ce a fost părăsită de iubit. Liviu Vârciu însă, care și-a manifestat de nenumărate ori simpatia față de brunetă, se pare că ar vrea să profite de situație, făcându-i avansuri, în direct, la emisiune. Prezent la emisiunea ”Wowbiz”, difuzată de Kanal D, Liviu Vârciu a încercat s-o consoleze pe Andreea Mantea, proaspăt părăsită de iubit.
”Pentru mine sunteți pistol cu apă față de chinurile prin care am trecut eu. `Vai, ce s-a întâmplat! M-a părăsit iubitul` și ai inceput să bocești! Altele sunt problemele pe lumea asta. Cât aveți, mă, împreună? De parcă cine știe ce s-a întâmplat… Erați împreună de două luni”, a încercat Liviu Vârciu s-o îmbărbăteze pe Andreea.
Fostul membru al trupei L.A. a lăsat de înțeles faptul că și-ar dori să fie el cel în brațele căreia își găsește alinarea, după ce a fost părăsită, și i-a făcut în direct o declarație care a lăsat-o mască pe prezenatoare.
“Esti o femeie frumoasă și sexy, eu te caut de 11 ani. Te așteptam la cotitură. Te pun să plângi pe umărul meu și uite cum încep eu să te pup”, i-a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 fantezii sexuale care se pot transforma în coșmaruri

realitatea

Lenuța

realitatea

SOC: Cel mai cinic interviu! Foto …si o mare surpriza!

Omul care se holba la capre – Åži cu asta am zis (aproape) tot

realitatea

Restaurantul unde Marilyn Monroe lua masa a fost transformat în căminul de vis

Andreea Damian

Madonna și-a achiziționat o casă în New York

realitatea

Scrie un comentariu