Tabu
Image default
lifestyle

Soc! ANDREEA MANTEA consolata de LIVIU VARCIU!

Andreea Mantea trece prin clipe grele, după ce a fost părăsită de iubit. Liviu Vârciu însă, care și-a manifestat de nenumărate ori simpatia față de brunetă, se pare că ar vrea să profite de situație, făcându-i avansuri, în direct, la emisiune. Prezent la emisiunea ”Wowbiz”, difuzată de Kanal D, Liviu Vârciu a încercat s-o consoleze pe Andreea Mantea, proaspăt părăsită de iubit.
”Pentru mine sunteți pistol cu apă față de chinurile prin care am trecut eu. `Vai, ce s-a întâmplat! M-a părăsit iubitul` și ai inceput să bocești! Altele sunt problemele pe lumea asta. Cât aveți, mă, împreună? De parcă cine știe ce s-a întâmplat… Erați împreună de două luni”, a încercat Liviu Vârciu s-o îmbărbăteze pe Andreea.
Fostul membru al trupei L.A. a lăsat de înțeles faptul că și-ar dori să fie el cel în brațele căreia își găsește alinarea, după ce a fost părăsită, și i-a făcut în direct o declarație care a lăsat-o mască pe prezenatoare.
“Esti o femeie frumoasă și sexy, eu te caut de 11 ani. Te așteptam la cotitură. Te pun să plângi pe umărul meu și uite cum încep eu să te pup”, i-a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Stela Popescu

realitatea

Ghici cine și-a scos mama la masă

realitatea

BOALA “SPICE GIRLS”: Si MEL B a slabit 30 kg! Acum, incape in blugii fiicei sale!

realitatea

Prima întâlnire – sfaturile pe care le poţi ignora

Florentina

realitatea

Henna Tattoos Vintage Show

realitatea

Scrie un comentariu