Home > Agenda > stiri > ANDREEA MANTEA făcută praf: “E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare!”

ANDREEA MANTEA făcută praf: “E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare!”

După ce a aparut la televizor pentru a se apăra, în urma celor declarate de mama lui Ştefan Stan, Andreea Mantea mai primeşte încă o lovitura, si de data aceasta nu de la fosta ei soacră. O altă femeie face dezvăluiri legate de viaţa frumoasei prezentatoare,  dorind să îşi păstreze anonimatul.

“M-a intrigat foarte tare Andreea. Eu o cunosc bine, face pe naiva şi pe neştiutoarea. E aşa cum a spus mama lui Ştefan, nu e decât pentru ea. Nu ştie decât să jecmănească bărbaţii de bani, iar când nu mai au bani să-i plătească ratele sau mofturile nu mai sunt buni. E doar pentru bani, îşi urmăreşte scopul şi atât. Pe de-o parte, e deşteaptă, îi fraiereşte cum vrea ea. La televiziuni face pe sfânta, dar minte cu neruşinare. După ce le mănâncă banii, le dă cu şutul în fund, nu iubeşte pe nimeni”, a afirmat femeia, conform Ring.

Aceasta continuă cu alte acuzaţii mai grave, afirmând că Andreea ar fi “o distrugătoare de căsnicii”. 

“Andreea a spus că niciodată nu a despărţit o familie, că nu se bagă în căsnicii. Total fals! Cunosc oameni care s-au despărţit din cauza ei, iar ea ştie despre cine vorbesc. Nu ştie decât să bage intrigi, să strice casele oamenilor. E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare! Iar mama lui Ştefan nu e prima mamă cu care s-a certat. Mai cunosc părinţi cu care nu s-a înţeles şi care nici măcar nu o primeau în casă. Bine, asta la începutul relaţiei ei cu persoana respectivă. Nu vreau să intru în detalii”, a mai spus femeia.

Articole asemanatoare
Ștefan Stan
Motivul pentru care Ștefan Stan și-a făcut din nou implant de păr
Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv

Comenteaza acest articol

ANDREEA MANTEA făcută praf: “E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare!”

by   1 min
0