Home > Lifestyle > ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?

ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?

ANDREEA MANTEA duce o viata tumultuoasa, cu multe rasturnari de situatie, “ca-n filme” (sau ca in scenarii tv menite sa mentina audienta). Andreea Mantea este insarcinata cu Cristian Mitrea, castigatorul show-ului prezentat de ea in vara (“Burlacita”),  iar vestea i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiati, mai ales ca cei doi nu mai formau un cuplu de mai bine de doua luni.

Se pare ca lucrurile s-au asezat intre Andreea Mantea si Mitrea. Bruneta i-a dat vestea cea mare, iar dupa ore intregi de negocieri, in ceea ce priveste viitorul relatiei lor, cei doi si-au rezolvat problemele. Chiar daca au avut o iubire cu nabadai, inevitabilul s-a produs. Andreea Mantea va deveni mama si este in culmea fericirii. Cristian Mitrea a preferat sa nu faca nicio declaratie, in timp ce Mantea a marturisit ca este superstitioasa si nu vrea sa vorbeasca prea mult despre acest subiect. A tinut insa sa spuna ca este fericita si ca isi dorea foarte mult acest lucru, scrie www.cancan.ro .

In urma cu putin timp, Andreea Mantea si Cristian Mitrea au petrecut noaptea impreuna. Cel mai probabil vedeta tv a vrut sa-i dea vestea cea mare si sa lamureasca problemele din relatia lor. Ramane de vazut daca bruneta si Mitrea vor forma din nou un cuplu, mai ales ca in cateva luni vor deveni parinti.

Articole asemanatoare
Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
ROXANA VANCEA le desfiinteaza pe ANDREEA MANTEA si pe BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?

by   1 min
0