Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Andreea Mantea îl foloseşte pe Bădălău pe post de paravan, adevăratul ei iubit e…

Andreea Mantea (27 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete mioritice, dar, cu toate astea, până acum nu prea a avut noroc în amor. După ce a trăit o poveste de dragoste supermediatizată, de doar câteva luni, cu solistul Ştefan Stan, Andreea se pare că şi-a găsit în sfârşit dragostea în braţele fostului iubit al Elenei Băsescu, jurnalistul Radu Prunaru.

Conform spuselor unei prietene apropiate de-a Andreei, căreia i s-a confesat vedeta, bruneta ar avea o relaţie de câteva luni cu Radu Prunaru, fostul iubit al Elenei Băsescu, nicidecum cu Gabi Bădălău: “Andreea se fereşte de presă şi nu vrea să facă publică relaţia ei cu Radu, din superstiţie. Ori de câte ori a avut un iubit şi presa i-a mediatizat relaţia, cei doi nu au rămas împreună. Deocamdată, ea şi Radu se înţeleg foarte bine şi încearcă să păstreze relaţia secretă. Andreea spune că este bărbatul vieţii ei şi că îl iubeşte foarte mult. Cu toate acestea, când se văd sunt nevoiţi să se ascundă pentru a nu fi recunoscuţi. Andreea a consultat chiar şi un astrolog pentru a vedea dacă relaţia cu Radu va dura mult timp şi dacă are şanse să ajungă la altar, pentru că îşi doreşte foarte mult să fie mireasă. Cu Gabi Bădălău s-a afişat doar pentru a-şi proteja adevărata relaţie”, a dezvăluit sursa.

Radu Prunaru s-a iubit şi cu Elena Băsescu, în perioada 2003-2006, însă relaţia, aparent promiţătoare, s-a sfârşit după ce tatăl ei, preşedintele ţării, Traian Băsescu, a sfătuit- o să-i pună capăt.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea sopranei cu „voce de înger” din Republica Moldova care cântă pe străzile din Los Angeles

Andreea Damian

Motivatia, autoeducarea si dorinta de autodepasire

realitatea

BIANCA se marita pe 28 septembrie

Andreea Marin, în pericol de moarte: «Nu îmi doresc din nou senzaţia asta»

Cele mai romantice locuri pentru un sarut memorabil!

realitatea

GINA PISTOL – schimbare dramatica! Cine s-ar fi asteptat???

realitatea

Scrie un comentariu