Home > Lifestyle > Andreea Mantea îl foloseşte pe Bădălău pe post de paravan, adevăratul ei iubit e…

Andreea Mantea îl foloseşte pe Bădălău pe post de paravan, adevăratul ei iubit e…

Andreea Mantea (27 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete mioritice, dar, cu toate astea, până acum nu prea a avut noroc în amor. După ce a trăit o poveste de dragoste supermediatizată, de doar câteva luni, cu solistul Ştefan Stan, Andreea se pare că şi-a găsit în sfârşit dragostea în braţele fostului iubit al Elenei Băsescu, jurnalistul Radu Prunaru.

Conform spuselor unei prietene apropiate de-a Andreei, căreia i s-a confesat vedeta, bruneta ar avea o relaţie de câteva luni cu Radu Prunaru, fostul iubit al Elenei Băsescu, nicidecum cu Gabi Bădălău: “Andreea se fereşte de presă şi nu vrea să facă publică relaţia ei cu Radu, din superstiţie. Ori de câte ori a avut un iubit şi presa i-a mediatizat relaţia, cei doi nu au rămas împreună. Deocamdată, ea şi Radu se înţeleg foarte bine şi încearcă să păstreze relaţia secretă. Andreea spune că este bărbatul vieţii ei şi că îl iubeşte foarte mult. Cu toate acestea, când se văd sunt nevoiţi să se ascundă pentru a nu fi recunoscuţi. Andreea a consultat chiar şi un astrolog pentru a vedea dacă relaţia cu Radu va dura mult timp şi dacă are şanse să ajungă la altar, pentru că îşi doreşte foarte mult să fie mireasă. Cu Gabi Bădălău s-a afişat doar pentru a-şi proteja adevărata relaţie”, a dezvăluit sursa.

Radu Prunaru s-a iubit şi cu Elena Băsescu, în perioada 2003-2006, însă relaţia, aparent promiţătoare, s-a sfârşit după ce tatăl ei, preşedintele ţării, Traian Băsescu, a sfătuit- o să-i pună capăt.

Articole asemanatoare
Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
GENIAL! Biletul de adio al unei fete inselate

Comenteaza acest articol

Andreea Mantea îl foloseşte pe Bădălău pe post de paravan, adevăratul ei iubit e…

by   1 min
0