Home > Lifestyle > Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan! “M-a injurat si m-a blestemat!”

Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan! “M-a injurat si m-a blestemat!”

Andreea Mantea si fosta “soacra”, mama lui Stefan Stan, nu se inteleg deloc. Indragostitii nu mai sunt impreuna, dar chiar si asa, cele doua femei mai au ceva de impartit.

Andreea Mantea si mama solistului isi aduc acuzatii grave. Povestea de iubire dintre bruneta si cantaret s-a incheiat foarte devreme, chiar inainte de a-si jura iubire vesnica in fata altarului– asa cum isi doreau. Si chiar daca parea ca totul s-a terminat fara scandal, lucrurile au luat o cu totul si cu totul o alta intorsatura. Mihaela Soare, mama artistului, a iesit la atac si a facut-o cu ou si cu otet pe Andreea
“Femeia asta este falsa si mincinoasa. M-a injurat si m-a blestemat pe la toate colturile. Andreea nu iubeste pe nimeni, doar pe ea! Nici vorba de iubire pentru fiul meu”, a spus mama lui Stefan Stan pentru emisiunea “La Maruta”. De cealalta parte, Andreea Mantea se apara.

mantea 2

“Mi-e foarte greu sa ma controlez sa nu plang. Mi-a spus in fata ca nu ma suporta. Cand am intrat pentru prima data la ea in casa, mi-a zis sa ii las baiatul in pace. De fapt, ea este cea care m-a injurat si m-a blestemat. Nu cred ca exista un om normal care sa vorbeasca asa! Poate doar la periferia Bucurestiului. Eu cu ea niciodata nu am vorbit  pentru ca nu stia altceva sa faca decat sa ma certe. Ma facea cu ou si cu otet… asa… fara motiv”, a spus Andreea Mantea la emisiunea mondena de la Pro TV.

Articole asemanatoare
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?
ROXANA VANCEA le desfiinteaza pe ANDREEA MANTEA si pe BIANCA DRAGUSANU!
“Milionarul” de la BURLACITA amendat de Antena 1! Cat trebuie sa plateasca!

Comenteaza acest articol

Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan! “M-a injurat si m-a blestemat!”

by   1 min
0