Home > Vedete > Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie

Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie

Fermecătarea prezentatoare a unui realityshow matrimonial filmat în Turcia a avut motiv de fericire zilele trecute, când toți prietenii virtuali au aflat că este ziua fiului ei. Andreea Mantea a publicat pe rețelele de socialziare imagini de la mini petrecerea și tortul pe care i l-a oferit lui David, făcandu-l fericit.

andreea mantea si david

andreea mantea si david

În urmă cu ceva timp vedeta de televiziune a participat și ea la un reality-show matrimonial unde s-a cuplat cu luptătorul Cristi Mitrea. Deși nu au rămas împreună, cei doi au devenit părinții unui băiețel minunat, David, pe care îl iubesc ca pe ochii din cap. Andreea Mantea l-a luat cu ea la filmări în Turcia, iar tatăl sau îl vede ori de câte ori are ocazia. Cum zilele trecute a fost ziua micuțului,

david si andreea mantea anversare

david si andreea mantea anversare

împlinind 5 anișori, mama lui i-a organizat o mică petrecere cu tort și cu ce era nevoie. S-a fotografiat împreună și a publicat imaginea pe rețelele de socializare cu următorul text. “A mai trecut un an…Puiul meu se face din ce în ce mai mare iar eu nu știu cum să fac să opresc timpul! Dar știu că nu pot… Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănătos și la fel de fericit că și până acum!”, a scris Andreea Mantea pe rețelele de socialziare între două filmări atunci când a ajuns la copilul său.

Articole asemanatoare
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?
MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!

Comenteaza acest articol

Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie

by Tabu Tabu   1 min
0