Home > Lifestyle > Stiri > Andreea Marin a aratat poze cu mama ei!

Andreea Marin a aratat poze cu mama ei!

Andreea Marin a demarat acum aproximativ un an şi jumătate proiectul “Şcoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere şi asistenţă gratuită a mamelor aflate în dificultate. “Zâna” merge în această perioadă într-un adevărat turneu, în mai multe oraşe din ţară, pentru întruniri cu mămici.
La cea mai recentă dintre întruniri, cea de la Sibiu, “Zâna” le-a arătat participantelor mai multe lucruri cu ajutorul retroproiectorului, printre care şi mai multe fotografii din… propria copilărie. În pătuţ, printre jucării, zâmbind la aparatul foto sau în braţele mamei – acestea sunt instantaneele pe care Andreea le-a împărtăşit cu mămicile prezente.

“Sibiul a bătut recordul! S-a stat pe scaune, s-a stat în picioare, s-a stat direct pe jos, pe covor, pe scenă, puţin mai aveam să stăm şi pe tavan :). Mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu pentru o seară atât de frumoasă şi, dincolo de premiile şi darurile pe care oricum le avem pregătite de fiecare dată, cred că ar trebui să ne gândim şi la un trofeu pentru oraşul în care găsim audienţa cea mai largă şi pănă acum Sibiul e pe prima treaptă a podiumului: aproape 1.000 de inimi au bătut la unison. Am râs cu poftă, am simţit emoţia profundă, am dialogat cu atâta plăcere! Vă mulţumesc. Deja ne pregătim pentru săptămâna viitoare, când Caravana noastră ajunge la Timişoara (…)”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

Comenteaza acest articol

Andreea Marin a aratat poze cu mama ei!

by   1 min
0