Home > Lifestyle > culinar tabu > ANDREEA MARIN a slabit cu sucuri naturale

ANDREEA MARIN a slabit cu sucuri naturale

andreea marin-siluetasucuri naturaleAndreea Marin a uimit cu o fotografie în care apare făcând gimnastică, însă având o siluetă mult mai slabă decât ne obişnuise. Vedeta a dezvăluit pe contul ei de Facebook câteva dintre trucurile care au ajutat-o să piardă kilogramele nedorite.Astfel, nu lipsesc din programul ei de slăbit sucurile naturale, perparte chiar de ea, mişcarea, dar şi un tratament special, masaj, saună, plus câteva momente de plăcere pentru suflet.

“Am început ziua cu sucuri naturale făcute în casă şi mişcare (pentru că am înţeles că vreţi să ştiti ce fac pentru sănătatea mea, continuu cu o tehnică specială începută înainte de detoxifiere, numita infrafit ce ajută şi la schimbarea metabolismului), apoi saună şi un masaj care să ajute corpul să slabească frumos, aşa că am energie pozitivă pentru ziua de muncă în care mi-am propus să inchei un proiect dificil, dar minunat, despre care vă voi povesti în curând. După munca, şi răsplata:), aşa că voi încheia ziua cu un regal oferit de Maestrul Radu Beligan. O zi cu spor şi vouă!”, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea urmează să aibă o nouă emisiune, începând din această toamnă, la TVR, tocmai de aceea se pregăteşte nu doar sufleteşte, ci şi fizic, pentru a arăta cât mai bine în faţa publicului ei.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ce-a-facut-andreea-marin-pentru-a-slabi-atat-de-mult-afla-secretul-zanei-913262#ixzz2bv3WD5vdandreea marin-silueta


Loading...

1 Response

  1. Pingback : ANDREEA MARIN – 12 sfaturi despre cum să mănânci sănătos / SECRETUL ei: SUCURILE naturale | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN a slabit cu sucuri naturale

by   1 min
1