Home > Lifestyle > ANDREEA MARIN admite implicit ca BANICA a inselat-o cu LAVINIA, sosia ei!

ANDREEA MARIN admite implicit ca BANICA a inselat-o cu LAVINIA, sosia ei!

Andreea Marin a oferit un interviu echipei Acces Direct despre relația fostului ei soț cu Lavinia Pârva.
Ștefan Bănică Jr. și artista au fost surprinși de paparazzi revistei Ciao! La scurt timp după aceasta descoperire, cântărețul și-a recunoscut oficial relația cu Lavinia.
«E viaţa fostului meu soţ. Nu pot să răspund la asta. Pentru mine nu e o noutate faptul că are o relaţie cu Lavinia, pentru voi poate este. Eu nu cred că a anunţat. A fost descoperit si apoi nu a mai putut nega. Eu am viaţa mea şi sunt alături de un om care mă respectă, de această dată. Nu mă interesează ce face Ştefan.», a declarat Andreea Marin în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.
Întrebată de Simona Gherghe dacă relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia datează din 2011, când au fost surprinşi prima dată împreună, Andreea Marin a dat un raspuns suspect.

«Cred că ce ştiu eu ştie toată tara. Nu as vrea sa comentez mai multe. Ma bucur de alegerea de viaţă pe care am făcut-o pentru mine si vreau să trăiesc aşa cum trăiesc acum, să am parte de respect şi de dragoste. Fiecare are ce e mai bine pentru el, ce merită şi cel mai cinstit e să recunoşti tot ce ţi se întamplă. Eu am o relaţie pe care am hotărât să o prezint şi să nu o ascund. Dintr-o relaţie de prietenie a devenit una de iubire. Tunkay este un om serios care ştie ce are de făcut pe toate planurile. Nu pot să vorbesc despre deciziile pe care le face Ştefan.»

Moderatoarea emisunii a întrebat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică de ce artistul nu a dat în judecată publicația care l-a acuzat în 2011 că ar avea o relaţie cu Lavinia Pârva, iar fosta Zână a Surprizelor a declarat ca aceeasi nelămurire a avut-o și ea. «Nici mie nu mi se pare normal sa nu dai in jucatata publicatiile care au scris urat si neadevarat despre tine. Cum va întrebați voi, ma intrebam si eu, si nu mi-a placut. Nu mi-a dat incredere, dimpotriva chiar. In mod normal, daca fi fost acuzata ca am fost cu un domn in bloc as fi dat, fara doar si poate, în judecată publicațiile în care ar fi aparut această afirmație. Nu aș fi fost linistită dacă aș fi știut că sunt nevinovată. Sunt fericită astazi. Pot spune că am luat decizia corectă în ceea ce privește viața mea. Bine am făcut că s-a întâmplat așa.»
Mai mult, Simona Gherghe a avut curiozitatea dacă Andreea Marin știe ceva despre iubita lui Ștefan Bănică Jr. și dacă e un model pentru fiica lor, Violeta. «Nu știu prea multe despre fata asta. Un model înseamnă cineva care a făcut ceva notabil în viața asta. Eu nu pot opri și nici nu vreau sș se pună interdicție. Nu voi face asta. E o întrebare bună. E Lavinia un model pentru fiica mea? Eu nu știu prea multe. Stiu despre ea doar acest tip de barfe, în legatură cu fostul meu soț. Nu știu ce face. Cu ce se ocupă. Nu m-a interesat. Nici nu e cazul să o judec eu. Voi știti mai bine ce a facut.»
Întrebată dacă Ștefan Bănică a înselat-o, Andreea Marin a răspuns sec. «Nu o să vorbesc despre asta. Nu e un subiect care sa-mi facă placere și nici nu o sa discut despre casnicia mea.»lavinia parva sosie andreea marin
Căt despre asemanarea dintre ea și Lavinia, Andreea nu s-a supărat când oamenii au spus că sunt ca două picături de apă. «Nu mă deranjeaza deloc că oamenii ma aseamănă cu ea. N-are nicio importanță că semăn, că nu semăn. Poate fi și identică, poate fi la poul opus. Nu trăiesc eu cu ea. Nu mă interesează și nici nu am nimic cu această persoană. Mă interesa ce facea el pe vremea cand eram căsătoriți, acum nu. Nu judec ce face el. Nici nu mai vreau să știu ce face el. Dacă am ales un drum în viață, e tocmai pentru că nu mai vreau să știu ce face el în viața lui particulară.», a conchis Andeea Marin.

Articole asemanatoare
LAVINIA despre relatia cu POPONET si despartirea de BANICA
Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”
Andreea Marin si Lavinia Parva – acelaşi LOOK! CINE pe CINE COPIAZĂ?
Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”

Loading...

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN admite implicit ca BANICA a inselat-o cu LAVINIA, sosia ei!

by   2 min
0