Tabu
PEOPLESlider

Andreea Marin, călcată de hoți. Primele declarații ale vedetei

Locuința Andreei Marin din Voluntari a devenit din nou ținta hoților. Mai mulți indivizi au încercat să pătrundă, sâmbătă seara, în casa acesteia, însă au declanșat alarma.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam, moment în care au declanșat alarma. Când au auzit-o, aceștia s-au speriat și au fugit înainte să apuce să mai intre în casă.

Agenții firmei de pază, care monitorizează casa vedetei în care aceasta locuiește împreună cu fiica sa, s-au deplasat rapid la fața locului, însă nu i-au mai găsit pe hoți. Ulterior au anunțat incidentul la 112, iar polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului.

„Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub brat un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și politia și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativa de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se simte Horațiu Mălăele după ce a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

realitatea

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Andreea Damian

Proiectul „DIMITRIE CANTEMIR – Romanian sound of the Orient” în Alba Iulia

Tabu Tabu

Muzica reggae va fi protejată de ONU

realitatea

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Scrie un comentariu