Home > Lifestyle > Andreea Marin, dezvaluiri inedite: “Nu am mai vrut sa traiesc! Stim bine povestea Madalinei Manole”

Andreea Marin, dezvaluiri inedite: “Nu am mai vrut sa traiesc! Stim bine povestea Madalinei Manole”

Andreea Marin s-a destainuit aseara, la „Pretuieste Viata”, in timpul interviului cu Ileana Badiu, ca a traversat o perioada de depresie adanca ce a facut-o la un moment dat sa nu mai vrea sa traiasca.

Dezvaluirile au avut loc in timp ce invitata povestea despre momentele crunte prin care a tracut la randul ei dupa ce si-a pierdut tatal, pe cea mai buna prietena si a avut o sarcina dificila cauzata de o disfunctie hepatica.
„Depresia este ca o gheara ce iti prinde sufletul. Nu dormi, nu mananci sau poate mananci prea mult, plangi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trai. Este foarte grav. Depresia nu este o vina, este o boala care are nevoie de ajutorul specialistilor. Se poate sa ajungi in momentul in care nu mai vrei sa traiesti. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Parea ca totul e in regula, dar nu am mai vrut sa traiesc. Am avut norocul sa ajung la specialist la timp. Poate ca nu as mai fi fost in viata acum. Stim bine povestea Madalinei Manole si sunt atatea povesti stiute si nestiute”, a marturisit Andreea Marin.

Articole asemanatoare
Mara Wilson din „Matilda”, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia
Serena Williams
Serena Williams, dezvăluiri incredibile despre problemele grave cu care se confruntă
sinucidere
Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii
părul roșcat
Descoperire neaşteptată despre oamenii cu părul roșcat

Loading...

1 Response

  1. marioara

    Asemenea relatari mie imi fac greata,mi-e greata de lupi in blana de oaie,de vietati fara scrupule care au lasat in urma lor un sir luuuuung de nedreptati pentru a ajunge acolo unde sunt.Unii sunt – se pare – disperati sa ramana in centrul atentiei cu orice pret.
    In ceea ce o priveste pe saraca MM -Dumnezeu s-o odihnesca in pace – oamenii nu sunt tocmai convinsi ca a fost vorba despre o sinucidere -presa si televiziunea a oferit destula apa la moara in acest sens, ca atare de ce se trezeste o tantica de provincie sa faca niste referiri care nu isi au rostul?!

Comenteaza acest articol

Andreea Marin, dezvaluiri inedite: “Nu am mai vrut sa traiesc! Stim bine povestea Madalinei Manole”

by realitatea   1 min
1