Home > Lifestyle > Andreea Marin ia lecţii de viaţă de la Mihaela Rădulescu

Andreea Marin ia lecţii de viaţă de la Mihaela Rădulescu

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pare să fi ajuns la final. Cea care face primul pas spre o împăcare tacită este nimeni alta decât «Zâna», care dă semne că s-ar număra printre fanii Mihaelei Rădulescu.

Se pare că Andreea Marin urmează sfaturile Mihaelei Rădulescu pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită. La numai o zi după ce Mihaela a declarat că ar fi fericită dacă ar reuși să-și convingă fanii să renunțe la prima țigară de dimineață și să-și înceapムziua cu un mic dejun sănătos și puțin sport, Andreea Marin a lăsat de înţeles, pe pagina sa de Facebook, că folosește exact aceeași reţetă de fericire. =

Iată cum sună mesajul Mihaelei Rădulescu pentru prietenii ei de pe site-ul de socializare şi cât de mult seamănă postarea Andreei Marin cu acesta.

„Bună dimineața! După vitamine, sport și mic dejun, ziua arată deja mai interesantă. Dacă v-aș convinge să nu plecați nicăieri din casă cu stomacul gol, să nu fumați first thing în the morning și să faceți măcar 15 minute de gimnastică de dezmorțeală, pe muzică energizantă, aș fi fericită că am o influență pozitivă asupra unora dintre voi. Nu sunt dictate de viață, căci nu sunt un guru, sunt doar idei simple, care la mine funcționează brici. Cu orice v-ați îmbrăca, nu uitați să asortați și un zâmbet, un mers cu spatele drept și un to do list, care să conțină și o bucurie pentru sufletul vostru. Have a nice day!”

Chiar a doua zi, «Zâna» a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din sala de sport, pentru ca mai târziu să revină cu mesajul „Am început ziua cu sucuri naturale făcute în casă și mișcare…”.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

Loading...

Comenteaza acest articol

Andreea Marin ia lecţii de viaţă de la Mihaela Rădulescu

by   1 min
0