Tabu
Image default
lifestyle

Ce face ANDREEA MARIN in Turcia?

Florin Dumitrescu
“Turcia a devenit acasă pentru mine. Nu mai văd graniţa dintre ţări, ci doar un drum de două ore pe care îl parcurg cu avionul până aici. E o ţară care m-a cucerit şi în care mă întorc mereu cu drag. Am şi proiecte care mă aduc aici”, a declarat Andreea Marin pentru Ring.
“Zâna” a vizitat sediul ziarului “Zaman”, unde a vorbit pe larg despre cum s-a implicat în proiectele sistemului de învăţământ „Lumina”, dar şi despre spectacolul “Gala Culturală Româno-Turcă” din 20 martie, care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi, pe 23 martie, la Constanţa.
“Până acum, mărturisesc că n-am văzut ca o şcoală în care te aştepţi să aibă loc serbări şcolare să facă spectacole de asemenea anvergură, unde copiii îşi descoperă talentele şi sunt mult mai dezinvolţi, mai siguri pe ei”, a spus Andreea Marin în timp ce pe ecran se derulau imagini de la spectacolele ce au loc anual în Isanbul cu copiii din mai multe ţări, eveniment desfăşurat pe cel mai mare stadion din capitala Turciei.
Vedeta TV a ajuns la sediul televiziunii Samanyolu, parte a unuia dintre cele mai mari trusturi de presă din Turcia. După discuţii şi vizitarea studiourilor, Andreea Marin a părut fascinată de platoul în care se realizează un show de gătit.
Seara s-a încheiat la un restaurant cu specific turcesc şi unde Andreei Marin i-au fost aduse mai multe ţinute tradiţionale realizate manual, din care să-şi aleagă una pentru prezentarea evenimentului din 20 martie de la Sala Palatului. Vedetei i-a fost greu să se decidă, însă părea să fie atrasă de o ţinută neagră cu elemente aurii.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2L92aIb4X

ARTICOLE SIMILARE

3 BARBATI care nu-s invitati la NUNTA EBA! Afla DE CE! Angelina Jolie a procedat altfel!

“Descendenţii” pe DVD şi BD! Interviu exclusiv cu George Clooney şi Alexander Payne

Daniela Crudu a prezentat ştirile ca nimeni alta!

A venit “barza” la “Nila” si “Cruduta”! De acum incolo vor fi trei in casa!

SECRETELE dresorului de catei. Dezvăluirile lui CESAR MILLAN provoacă un scandal imens

Pictura si fashion urban intr-un singur show

Scrie un comentariu