Home > Lifestyle > Andreea Marin, «lucrată» de şefi? “Nu e om de televiziune”

Andreea Marin, «lucrată» de şefi? “Nu e om de televiziune”

Vineri, Andreea Marin (39 de ani) a anunțat că a renunțat la emisiunea cu care a revenit în TVR, “Prețuiește viața”.

Motivul invocat de vedetă este neplata salariilor oamenilor din echipa ei. De fapt, “Zâna” a recunoscut că nici ea nu și-a primit salariul de director de program. Surse apropiate Andreei Marin spun, totuși, că pregătirile pentru cel de-al doilea sezon, care ar fi trebuit să revină pe micile ecrane din martie, erau aproape de final.

“Andreea a strâns sponsori pentru emisiune, era gata să înceapă. Și nu este deloc ușor să aduci sponsori, dar ea a reușit chiar să aducă un profit de câteva zeci de mii de euro și televiziunii. Dar, pe ultima sută de metri, și-a dat seama că nu mai poate accepta condițiile din TVR”, a spus, pentru Click!, un apropiat al Andreei.

Cu toate acestea, surse din TVR spun că “Zâna” ar fi fost dată la o parte de noua conducere, pe motiv că strategia acesteia este scoaterea din grila de programe a tuturor emisiunilor mondene. “Lui Stelian Tănase (directorul general interimar al TVR, n.r.) nu i-a convenit că ea este o persoană atât de mondenă, ba chiar ar fi spus în ședințe că nu e om de televiziune. Asta a ajuns și la urechile ei și asta se pare că a deranjat-o cel mai mult”, ne-au spus surse din TVR.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

Comenteaza acest articol

Andreea Marin, «lucrată» de şefi? “Nu e om de televiziune”

by   1 min
0