Home > Lifestyle > ANDREEA MARIN folosita ca momeala de un grup de escroci!

ANDREEA MARIN folosita ca momeala de un grup de escroci!

ANDREEA MARIN a fost folosita, fara stirea ei, ca momeala de un grup de escroci. andreea marin farsaMai multe persoane au fost inselate de un grup de sarlatani care incearcă să se imbogătească folosindu-se de numele Andreei Marin. Oamenii erau sunati si anuntati că au câstigat o mare sumă de bani din partea Andreei Marin. Pentru a intra in posesia banilor, victimelor li se cerea să depună o sumă consistentă intr-un cont, drept donatie.
“Oamenii trebuie să ştie că niciodată nu pot fi sunaţi din partea mea sau din partea unor terţi care să le facă promisiuni în numele meu. Nu sunt lucruri pe care vreau să le fac vreodată. Oameni buni, nu credeţi aceşti escroci şi anuntaţi autorităţile dacă aveţi de-a face cu ei. Sunt un om serios şi nu umblu cu astfel de prostii”, a declarat la România TV Andreea Marin.
Un astfel de caz a avut loc in Bucuresti. O bătrână a fost sunată de un detinut de la penitenciarul Giurgiu, acestia cerând suma de 1.800 de lei in schimbul unui premiu, din partea Andreei Marin, de 10.000 de euro.Bătrâna a alertat autorităţile, iar poliţiştii au organizat un flagrant, în urma căruia au prins-o pe complicea bărbatului, cea care trebuia să ridice banii


Loading...

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN folosita ca momeala de un grup de escroci!

by   1 min
0