Tabu
Image default
LIFESTYLE

Andreea Marin, PRIMELE DECLARAŢII despre SCANDALUL presupuselor BĂTĂI

Andreea Marin a fost invitată, marţi seara, în platoul emisiunii “Acces Direct”, pentru a vorbi despre acuzele dure care i-au fost aduse fostului soţ, chiar de către Sabin Ivanof, partenerul Simonei Pătruleasa.
“Eu am fost foarte bună prietenă cu Simona şi vreau să cred că ea însăşi este o victmă în acest scandal. Nu vreau să cred altfel. Rugămintea mea este să-şi rezolve problemele pe cale juridică cu fostul meu soţ. Eu am sunat-o pe ea şi am rugat-o să-i transmită soţului ei că nu orice fel de om recurge la astfel de acţiuni şi declaraţii. Atunci am fost ameninţată şi nu am vrut să mai răspund în niciun fel acestor lucruri urâte”, a declarat Andreea Marin.

Diva a evitat să răspundă dacă a fost sau nu bătută de fostul ei soţ, precizând: “Eu nu voi dezvălui niciodată detalii din vreo relaţie de-a mea. Mi-am rezolvat problemele în mod civilizat. Nu voi intra într-un cerc vicios, nu este pentru oameni ca mine” “M-a sunat tata, bietul de el, foarte îngrijorat să mă întrebe dacă eu i-am ascuns aşa ceva.(…) Ce faci în cazul în care copilul de numai şase ani este admonestat de alţi copii, care la rândul lor aud tot felul de lucruri în familie şi vine şi te întreabă: ‘Deci de-asta v-aţi despărţit voi?’. Cum să îi explici copilului astfel de lucruri?”, a mai spus Andreea Marin.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA pierde copilul!

Modelul Andreea Stancu, in topul modelelor anorexice

INNA – topless pe coperta unei reviste

realitatea

Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Andreea Marin, salariu fabulos la TVR! Iata cat castiga “Zana”!

MIRCEA BADEA – gest incredibil la moartea lui SZOBI CSEH

Scrie un comentariu