Home > Lifestyle > Stiri > ANDREEA MARIN si-a schimbat numele!

ANDREEA MARIN si-a schimbat numele!

ANDREEA MARIN BANICA e o amintire. Acum, fosta ”Zână a surprizelor” este gata să treacă peste încercarea grea de care a avut parte în ultima perioadă și a luat măsuri. Atât cât se poate, aceasta încearcă să șteargă urmele fostului soț din noua ei viață. Vedeta s-a hotărât astfel să modifice numele contului oficial, eliminând numele ”Bănică” și rămânând, pentru prietenii ei virtuali, Andreea Marin.
Era, de altfel, un gest firesc pe care jurnalista urma să îl facă, având în vedere că ea și soțul ei și-au anunțat ruptura pe 10 ianuarie, în același spațiu virtual.
Andreea Marin (38 de ani) și Ștefan Bănică (45 de ani) s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, “Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

Mai mult: GESTUL pe care l-a FĂCUT Andreea Marin pe FACEBOOK în legătură cu despărțirea de ȘTEFAN BĂNICĂ – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN si-a schimbat numele!

by   1 min
0