Tabu
lifestyle

ANDREEA MARIN se intoarce in tara! UNDE va locui dupa divort! FOTO!

depresiepierderea mirosuluigreșeli vestimentare
Ştefan Bănică jr şi soţia sa Andreea Marin pot fi consideraţi adevăraţi aşi în gestionarea despărţirii lor. Au aruncat bomba că divorţează cu doar câteva minute înainte de a pleca într-o vacanţă în Dubai, apoi, după opt zile, timp în care au mai postat pe Facebook câteva fraze, Ştefan a revenit ieri în ţară. Fără Andreea şi fără fiica lor, preferând să dea singur piept pe aeroport cu ziariştii, care l-au bombardat cu întrebări.
La sosirea din Dubai, cântăreţul a fost zgârcit în declaraţii, dar s-a descurcat onorabil în faţa ziariştilor, având chiar şi chef de glume: “Sunt convins că aţi citit mesajul nostru de pe Facebook în care vă spuneam că nu vom vorbi despre divorţ, aşa că nu vom spune nimic despre acest lucru. Mulţumesc şi mă bucur că sunteţi aşa de mulţi, mi-aş dori să veniţi aşa şi la concerte, dar şi la actele noastre de caritate. Că văd că veniţi la divorţuri şi la înmormântări”. Întrebat insistent unde este Andreea Marin, artistul a declarat: “Unde este Andreea? Aceasta e întrebarea!”, după care şi-a văzut de drum.
Însă cum viaţa merge înainte, cu bune, dar şi cu rele, Ştefan se concentrează acum pe spectacolul pe care îl va susţine, în zilele de 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus din Bucureşti, de Ziua Femeii. Şi care se numeşte, coincidenţă sau nu: “Ce e dragostea?“. Apropiaţii cuplului au declarat că Andreea va sosi în ţară peste câteva zile. Cum deja a părăsit vila lui Ştefan, ea va locui, împreună cu Violeta, într-o altă casă, in Pipera, în care, zilele acestea, menajera vedetei TV a pregătit totul ca la carte. Andreea mai detineb o vila de vacanta la Telega. Zilele trecute s-a zvonit ca a negociat filmarea unui show in Spania, nefiind exclus ca o perioada sa locuiasca in strainatate.

Mai mult: Ştefan Bănică s-a întors în ţară. Află când se întoarce Andreea Marin! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

După despărţirea de Smiley, Laura Cosoi: “L-am anunţat că e tătic”

Maca, Fluturele de nota 10

realitatea

Guy Ritchie are o iubită care seamănă cu Madonna

realitatea

Credeati ca MAMA lui Dan Balan e SEXY? Uite cum arata SORA SI VERISOARA artistului!

Cu cine o insala Ronaldo pe Irina Shayk!

Dupa ce si-a aratat SANUL la Istanbul, Madonna isi arata FUNDUL la Roma

Scrie un comentariu