Home > What's hot > ANDREEA MARIN – secretele despartirii de stil nou

ANDREEA MARIN – secretele despartirii de stil nou

„Nu se moare dintr-un divorţ!” declara cu un an în urmă şi, oare, cine se gândea că această sintagmă poate avea şi un caracter premonitoriu, urmând, apoi, a asista la o despărţire – e drept! – elegantă…
Greu de spus acum cât a fost strategie retorică (vreun avertisment, cumva?) şi cât este coincidenţă în ceea ce declara Andreea Marin primăvara trecută în cadrul interviului care însoţea pictorialul aniversar „Tabu – 10 ani”. Cert este putem citi acel interviu cu alţi ochi, în lumina evenimentelor recente prin care a trecut cuplul Andreea Marin – Ştefan Bănică Jr. (Unii au speculat inclusiv pe tema absenţei lui Ştefan din remake-ul la Artistul, dar putem pune punct acestor ipoteze spunând că Silviu Biriş a fost, în sine, o opţiune mult mai apropiată de distribuţia filmului original.)
… Cei doi soţi s-au înţeles să nu facă tămbălău nici în presă, nici la tribunal, alegând, probabil, calea unei despărţiri la notar, fără public. De asemenea, declaraţiile publice au fost cât se poate de rezervate, fără incriminări sau acuze. Ba, mai mult, cel puţin Andreea se autoculpabilizează un pic ciudat pentru destrămarea căsniciei: „Am un mare respect pentru partenerul meu de viaţă. Aş schimba anumite lucruri petrecute în timp. Sunt greşeli pe care le-am făcut, aş schimba momentele mele de slăbiciune. Momentele în care nu am avut răbdare, momentele în care nu am făcut ca familia mea să fie o familie… Nu este ușor. E tare greu să te lupţi cu propria vină, dar să nu crezi că nu am semne de întrebare chiar şi astăzi, pentru că încă am sentimente. Există momente în care îmi este mai greu, dar per total nu am timp să stau, vreau să fiu un model pentru fiica mea. Seara îmi este cel mai greu, mai ales când Pitica adoarme şi sunt singură”. Mai mult, se întrece în a-şi elogia fostul partener, din punct de vedere profesional şi nu numai: „Eu voi fi prima care va fi acolo, la spectacolele lui Ştefan. Şi te asigur că sala va fi plină ca întotdeauna. Ştefan este un mare artist, oamenii îl iubesc, nu sunt puţini la număr şi aşa va fi şi de acum încolo. Din muzica românească, preferatul meu este Ştefan Bănică. Şi o spun fără nicio rezervă. Ne asemănăm în multe privinţe, de aceea am şi fost atâta vreme împreună”. (Asemănare care poate merge până la coincidenţe perfecte în materie de vestimentaţie!
Două apariţii publice, la distanţă de doar o lună şi jumătate, au relevat la modul frapant comuniunea de gusturi. Dacă, în decembrie 2012, Ştefan Bănica Jr. a susţinut un recital în cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, al carei amfitrion este, îmbrăcat cu o cămaşă neagră cu imprimeuri florale de la Eton la care a asortat bretele raspberry Albert Thurston, ambele de la Trends by Adina Buzatu, recent şi Andreea Marin a acordat un interviu la Kanal D, prilej cu care a purtat o cămaşă Eton identică şi bretele Albert Thurston aceeaşi nuanţă cu cele ale fostului ei soţ!!! Să se fi rătăcit o parte din bagajele …sentimentale la întoarcerea din Dubai?)
Dar hainele şi muzica nu sunt totul pe lume. Elementul cel mai important din această ecuaţie rămâne, oricum, dincolo de diplomaţia interpersonală, reglementată sau nu juridic, copilul. Andreea mărturiseşte că tocmai fetița ei a împiedicat-o să intre în depresie: „Momentul în care am vorbit cu Violeta a fost mai uşor decât ne aşteptam. Copilul nostru este mai matur decât credeam. E foarte important ca atunci când îţi anunţi copilul despre divorţ el să nu simtă că pierde unul dintre părinţi. Am citit într-o carte şi m-am documentat înainte să o anunţ pe Violeta că vom divorţa. Fetița mea a avut multe întrebări cu privire la divorț, dar i-am răspuns și a înțeles, este un copil matur, pozitiv și știe că poate sta cu cine vrea când vrea, cu mami sau cu tati. Nu-mi permit să intru în depresie. Am un copil și nu-mi permit decât să fiu cu atenția asupra Violetei și să privesc înainte cu speranță și cu idei pentru a rezolva problemele pe care le am”. (Anterior divorţului, spusese în alt context, evocând gradul de ocupare profesională a tatălui: „Sunt şi mamă şi tată pentru Violeta!”). Nici Ştefan nu pare a lua lucrurile altfel: „Copiii mi-au dat putere să merg mai departe. Sunt optimist, încerc să fiu optimist. Eu şi Andreea avem un trecut comun, am făcut lucruri minunate împreună. Cel mai important lucru este fetiţa noastră, Violeta”.

…Articolul complet in revista TABU, editia de martie!


Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN – secretele despartirii de stil nou

by   3 min
0