Home > Agenda > Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Adela Popescu, Radu Valcan, Anca Serea , Mirela Stelea, distractie la Zorky’s Planet

Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Adela Popescu, Radu Valcan, Anca Serea , Mirela Stelea, distractie la Zorky’s Planet

Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore,  Adela Popescu, Radu Valcan, Anca Serea , Mirela Stelea, dar si alte vedete autohtone, alaturi de cei mici, au avut parte de o distractie pe cinste la Zorky’s Planet, in Afi Palace Cotroceni.

Astfel, timp de cateva ore, vedetele au incercat celebrul roller coaster, au jucat hockey si au condus masinute de curse in parcul de distractii special amenajat in incinta mall-ului.

Insotita de fiica sa, Violeta, Andreea Marin a urcat pe sinele suspendate intr-un trenulet ce avea o viteza de 45 de km/h.

„Ii plac foarte mult masinile. Cred ca stie aproape toate modelele de pe piata. Primul lucru pe care l-a facut atunci cand a ajuns in parc a fost sa se urce in masinile tamponabile. Am fost surprinsa sa constat ca ii place si moda. De fiecare data cand ne intalnim imi analizeaza vestimentatia. ”, a declarat Mirela Stelea, care a mers in parcul de distractii alaturi de Bogdanbaiatul pe care l-a botezat in urma cu patru ani.

Alaturi de baietii lui, Maximus si Eduard, Silviu Prigoana a avut parte de senzatii tari in cele trei ture petrecute in roller coaster.

Cuplul compus din Adela Popescu si Radu Valcan aparticipat la eveniment la invitatia Luciei Prajisteanu, director Britta Trading, compania care s-a ocupat de constructia parcului.


Loading...

Comenteaza acest articol

Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Adela Popescu, Radu Valcan, Anca Serea , Mirela Stelea, distractie la Zorky’s Planet

by   1 min
0