Tabu
Image default
lifestyle

ANDREEA MARIN si iubitul turc pe insula Capri! CE au facut ca sa nu-l enerveze pe Banica!

Andreea Marin şi iubitul său turc Tuncay Ozturk s-au întors, zilele trecute,  dintro vacanţă de o săptămână în Italia, unde o mare parte a timpului au  petrecut-o în Insula Capri.

Andreea Marin şi mult mai tânărul său iubit, fizioterapeutul turc Tuncay  Ozturk, au petrecut o vacanţă de vis în Capri, una dintre cele mai frumoase  insule din Mediterană. Cei doi au uitat de grijile cotidiene şi au fost  fascinaţi de mirificele peisaje şi de obiectivele turistice.

Îndrăgostiţii au vizitat, printre altele, Casa Rosa, devenită în prezent un  muzeu care găzduieşte o expoziţie cu fotografii ale insulei, au colindat  faimoasele străduţe pline de magazine exclusiviste şi nu au ratat ocazia de a se  relaxa, doar cu un euro de persoană, în incredibilele grădini panoramice  Giardini Augusto.

Andreea şi Tuncay au plătit apoi 7 euro fiecare şi s-au arătat la fel de  impresionaţi de terasa şi de Villa San Michele, faimoasa casă de suflet a  doctorului suedez Axel Munthe, o construcţie pe mai multe niveluri, unde sunt  expuse o serie de artefacte antice. Deşi s-au cazat împreună şi au petrecut  nopţi de vis, cei doi îndrăgostiţi nu şi-au făcut poze în doi, pentru a evita un  nou scandal cu Ştefan Bănică jr, fostul soţ al Andreei.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Andreea Marin şi turcul Tuncay Ozturk şi-au făcut vacanţa în Insula Capri! S-au iubit nebuneşte în Italia, au dormit împreună, dar s-au pozat separat – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cream – Claudia Pavel se marita anul acesta cu un american putred de bogat!

Adelina Pestritu – cura de slabire rapida!

Verisoara stripteuza a lui Kate Middleton, un nou pictorial incendiar

Cum afli cine iti cauta numele pe GOOGLE?

Afacerile vedetelor din Romania: Bittman, Traistariu, Andreea Banica

O singură poliță de asigurare My Travels de la Gothaer, cu emitere rapidă online, acoperă multiple calătorii în străinătate

Scrie un comentariu