Home > Exista dragoste dupa Nurofen? ANDREEA RADUCAN e singura si disponibila

Exista dragoste dupa Nurofen? ANDREEA RADUCAN e singura si disponibila

Andreea Răducan (28 ani), multipla campioană mondială și olimpică la gimnastică, s-a săturat să fie întrebată de toată lumea când se mărită şi speră să-şi întâlnească sufletul pereche cât mai curând.

“Eu sunt convinsă că lucrurile astea, adică nunta, copiii, nu pot fi programate sau calculate în așa fel încât să iasă așa cum vrei tu. În viața mea lucrurile nu au fost deloc întâmplătoare și sunt convinsă că și din acest punct de vedere se va întâmpla la fel. Sper să nu vă mai las să așteptați mult, pentru că toată lumea mă întreaba deja când mă mărit.
O să vină şi momentul acesta. Poate când o să mă liniștesc puțin cu proiectele profesionale o să mă concentrez mai mult la asta. Cine ştie, poate se va întâmpla la sfârșitul anului sau anul viitor.

În momentul în care o să simt că găsesc un om potrivit, o să spun: ‘El este omul cu care vreau să fac o casă’. Deocamdată îmi văd de treabă. Bărbații or să apară atunci când trebuie”, a spus Andreea Răducan, marţi, în emisiunea “Cancan TV”, de la Kanal D.


Loading...

Comenteaza acest articol

Exista dragoste dupa Nurofen? ANDREEA RADUCAN e singura si disponibila

by   1 min
0