Tabu
lifestyle

ANDREEA RAICU respinsa vehement de familia lui TECAU! De ce a parasit-o si CHIVU

Andreea Raicu nu rea are noroc la babati, relatiile sale dovedindu-se falimentare. După ce a eşuat în relaţiile cu alţi doi bărbaţi celebri, fotbalistul Cristi Chivu şi cântăreţul Tudor Chirilă, Andreea Raicu părea să-şi fi găsit fericirea în braţele lui Horia Tecău. Dar lucrurile nu stau tocmai bine între cei doi. Din contră, apropiaţii tenismenului spun că nu s-ar mira dacă Horia i-ar spune adio vedetei TV!

Relaţia dintre Andreea Raicu (35 de ani) şi Horia Tecău (28 de ani) e una complicată. Complicată de cariera tenismenului, care e mai mult plecat peste hotare, în turnee. De concepţiile de viaţă şi de pasiunile diferite – el este dedicat 100% sportului, iar ea, showbiz-ului. Şi, nu în ultimul rând, de părinţii şi de prietenii lui Horia, care par să n-o placă deloc pe Andreea. Teoretic, cei doi încă formează un cuplu, însă nu s-au mai văzut de două luni, de când Horia e plecat în America, unde se pregăteşte pentru turnee. În tot acest timp, n-a chemat-o deloc la el pe Andreea, nici măcar acum, când se află într-o pauză de antrenamente, pentru că a suferit o accidentare. Iar acesta nu e singurul semn de “răceală” din relaţia celor doi. În urmă cu vreo două săptămâni, vedeta de la Prima TV s-a afişat la un eveniment monden purtând pe inelar ceea ce părea o verighetă, lucru care a dat naştere zvonului că s-ar fi căsătorit în secret. Tecău, care a declarat în urmă cu ceva vreme că nu are de gând să se însoare prea curând, a fost deranjat de aluzia deloc fină făcută de proaspăta lui iubită şi le-a mărturisit acest lucru prietenilor săi. “Pe noi nu ne-ar mira dacă s-ar despărţi. De căsătorit nu s-au căsătorit, Horia nu are verighetă”.

Chiar a fost deranjat de reacţiile care au apărut după ce Andreea s-a afişat cu o verighetă şi nu a negat că s-ar fi măritat. În acest moment, Horia pune cariera pe primul plan şi nu mai este aşa prins în relaţia cu Raicu. Sincer să fiu, nouă ne-a plăcut mai mult Ana, fosta lui iubită, parcă se potriveau mai bine şi nu era nici diferenţă de vârstă aşa mare între ei”, a dezvăluit un prieten de-al tenismenului.

Nu doar prietenii lui Horia par împotriva relaţiei lui cu Andreea Raicu, ci şi familia. Tatăl tenismenului, Romeo Tecău, persoană cunoscută în Constanţa – este comisar-şef şi şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto de acolo – a refuzat să comenteze în vreun fel relaţia pe care fiul lui o are cu Andreea Raicu, însă din declaraţia sa, făcută pe un ton deloc vesel, se simte că nu doreşte ca alături de Horia să stea o vedetă care să-l distragă de la carieră pentru a-l duce pe la evenimente mondene. Luna viitoare, Horia ar trebui să se întoarcă din America în România, pentru a participa la botezul celei de-a doua fetiţe a cuplului Catrinel Sandu – Gabriel Trifu, bunii săi prieteni, însă tatăl lui e împotriva acestui lucru. “Nu are el timp de petreceri! În aprilie are turneu la Miami, ce să caute în Bucureşti?!”, a spus Romeo Tecău pentru Libertatea.ro.

Component de bază al lotului naţional de Cupa Davis al României, Horia Tecău este în prezent unul dintre cel mai bine cotaţi jucători de dublu din lume. În acest moment, el a depăşit suma de un milion de dolari câştigaţi în urma competiţiilor. În plus, şi familia lui Horia are o situaţie materială foarte bună: deţine două case în Constanţa şi un teren intravilan în staţiunea tineretului, Costineşti. Horia are şi un apartament în Bucureşti.

Din 2003 până în 2004, Andreea a fost iubita lui Cristi Chivu. Când lumea din jurul lor se aştepta la o nuntă, cei doi s-au despărţit şi s-a spus atunci că ea ar fi fost de vină, fiindcă l-ar fi înşelat. În cercul de prieteni ai fotbalistului mai circulă însă o variantă, conform căreia motivul rupturii ar fi fost banii. Mai exact, Chivu i-ar fi dat pe mână cardurile sale, iar ea le-ar fi devalizat cumpărându- şi lucruri foarte scumpe. După această relaţie, Chivu s-a mai iubit cu Maria Marinescu o perioadă, apoi s-a însurat cu Adelina Elisei. Andreea s-a consolat, apoi, în braţele lui Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, înainte de a-l cunoaşte pe Tudor Chirilă.

Nici cu Tudor Chirila lucrurile nu au mers mai bine. Ea stilată, pasionată de modă şi mereu prezentă la evenimentele mondene, el un rocker cu blugi rupţi, boem şi visător, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă păreau tare nepotriviţi. Totuşi, au rezistat 5 ani împreună, din 2006 până în 2011. Apropiaţii spun că au avut o relaţie cu năbădăi, presărată cu multe certuri şi împăcări, care, până la urmă, le-ar fi venit de hac. Anul trecut au existat zvonuri că şi-ar mai fi dat o şansă, însă Andreea a infirmat că s-ar fi împăcat.

Mai mult: Bate vânt de despărţire în cuplul Andreea Raicu – Horia Tecău – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

De ce s-au despartit ADELA POPESCU si DAN BORDEIANU?

Dupa tentativa de sinucidere, Madalina PAMFILE, concediata de la Antena 1

Ce pofte ciudate au vedetele însărcinate

realitatea

Ruxandra Donose va canta „Werther” la Sala Radio

realitatea

Kate Moss la deschiderea Topshop

realitatea

MADONNA schimba incaltarile cu fiica ei, LOURDES! La propriu!

Scrie un comentariu