Tabu
Image default
CULTURE

Andreea Raicu vine la Cluj la conferinta The Woman

In data de 7 martie, la Grand Hotel Italia 5* din Cluj-Napoca, va avea loc cel mai important eveniment de leadership feminin. Pe scena conferintei The Woman vor participa 14 femei, cu o puternica amprenta in mediul de business romanesc, femei care au indraznit sa aspire la mai mult, punand bazele unor afaceri de succes, sau care lucreaza si se implica in proiectele care le pasioneaza.

Printre speakerii conferintei se va numara si Andreea Raicu,  un adevarat “fashion icon” cu o cariera in televiziune, dar si initiatoarea celui mai bun site pentru femei, conform Digital Divas.

Evenimentul The Woman este deja la a treia editie si va invita sa descoperiti noi secrete ale succesului direct de la femeile de afaceri de renume, printre care: Amalia Nastase (CEO & Founder Eventures), Monica Jitariuc (Managing Director – The Practice), Iren Arsene (Managing Partner CURTEA VECHE Publishing), Mirela Bucovicean (Owner Molecule F), Violeta Ciurel (Presedinte si CEO Axa Asigurari Romania), Smaranda Buduru (Managing Partner STOMESTET), Rucsandra Hurezeanu (Fondator si Director General Ivatherm), Simona Baciu (Fondator si Presedinte Transylvania College), Manuela Ciugudean (PR Manager Central si pe Europa de Est la Intel Corporation), Adriana Lobda (Partener Deloitte) si Madalina Balan (Consultant Senior si Managing Partner la HART Consulting).

Numarul de locuri este limitat, asa ca, va puteti inscrie accesand linkul thewoman.ro/inscrieri/ pentru a va asigura un loc in sala. Pretul unui bilet este de 24 de euro + TVA (standard) si 49 de euro + TVA (VIP). Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul evenimentului, www.thewoman.ro sau www.facebook.com/TheWomanRo

Evenimentul este sustinut de www.chicville.ro, www.martyrestaurants.com, www.sabion.ro, www.ciaobella.ro, www.afacj.ro, www.worldclass.ro, www.okian.ro, www.mediatic.ro, www.impress.ro.

Parteneri: www.avon.ro,  www.cordcenter.ro

ARTICOLE SIMILARE

Matt Damon a refuzat un rol uriaș care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari

Andreea Damian

Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere

realitatea

Paris ⎢ Prima librărie dedicată exclusiv nevăzătorilor

Ciocîrlan

Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Stiai care sunt cele mai ciudate motive de divort?

realitatea

Scrie un comentariu