Home > beauty > ANDREEA TONCIU: Imagini de la operatia estetica facuta la nas!

ANDREEA TONCIU: Imagini de la operatia estetica facuta la nas!

ANDREEA TONCIU a renuntat la faimoasa ei podoaba faciala si a plecat in Turcia sa se opereze, urmand ca nasul ei mare si acvilin sa se transforme intr-o trompita mai mica si, pe cat posibil, rotunda.

Andreea Tonciu a plecat in Turcia pentru a-si reface nasul care i-a adus atatea probleme. Din cauza lui, bruneta a avut parte numai de neplaceri, insa acum a hotarat ca este momentul ca toate rautatile sa ia sfarsit, sprijinita si de showul PRO TV “La Maruta”, care a avut exclusivitate din sala de operatie.

Andreea Tonciu a mers in Turcia hotarata sa isi schimbe cu totul viata. Chiar daca a discutat foarte mult cu medicii pentru a pune la punct toate detaliile, inainte de interventia chirurgicala, Andreea a intrat in panica si i-a speriat pe toti cei care erau alaturi de ea. Bruneta a inceput sa planga strigand cat a putut ca numai din cauza oamenilor rai i se intampla ei toate acestea. Cu greu, toti cei care erau de fata au reusit sa o calmeze si sa o incurajeze pentru a intra in sala de operatii. Dupa ce a fost operata, Andreea a avut doar un mic pansament pe fata, asa ca ne putem da seama, in mare, cam cum arata noul nas al brunetei.“Nu este o operatie usoara, dar nici grea. Nu ma intereseaza ce au sa comenteze oamenii rai. Sper ca a meritat. O sa vin acasa cu un nas mult mai mic si mai frumos”, a declarat Andreea.

Articole asemanatoare
O vedeta de la noi, la a cincea operaţie la sâni!
Vezi aici cum arata Andreea Tonciu cu noul nas!

Comenteaza acest articol

ANDREEA TONCIU: Imagini de la operatia estetica facuta la nas!

by   1 min
0