Home > Lifestyle > Stiri > Andreea Tonciu are salariu minim: “Am aparut la televizor, cum sa muncesc ca vanzatoare?”

Andreea Tonciu are salariu minim: “Am aparut la televizor, cum sa muncesc ca vanzatoare?”

Andrea Tonciu viseaza sa-si deschida un local cu autoservire, sa manance lumea ciorba a la Tonciu.

Mama Andreei Tonciu, Maria Tonciu, spune ca s-a saturat de scandalurile in care fiica ei a fost implicata, dar si de faptul ca aceasta nu vrea nicicum sa auda de afacerea familiei ei.

“Andreea face 27 de ani si nu a realizat nimic in viata. Ma bucur ca n-a ramas insarcinata. Nicky Mitea n-are bani nici sa-si intretina familia. N-au bani pentru doi, darmite pentru trei. Sa stiti ca am plans foarte mult, pentru ca am avut perioade in care chiar aveam nevoie de ajutor. La 27 de ani n-aveam pretentii sa vina pentru mine, dar macar pentru surioara ei sa aduca cate ceva. E angajata la mine la florarie, dar nu vine deloc la munca. Ii platesc cartea de munca! Are salariu minim, mai mult nici nu merita”, a afirmat Maria Tonciu la WOWbiz.

“Am aparut la televizor, cum sa muncesc ca vanzatoare? Eu as vrea sa-mi deschida mama un salon, dar ea ar vrea ca eu sa muncesc cot la cot cu fetele. Eu nu m-as descurca, vreau sa incasez banii. M-as multumi cu un salon de cartier, nu unul de fite. Sau ar putea sa-mi faca o autoservire. Acolo chiar as munci, pentru ca-mi place sa gatesc. Sa vina lumea sa manance din ciorba a la Tonciu. Deocamdata, mie imi trebuie bani pentru taxi, coafor si masaje”, isi doreste fotbalistului Nicolae Mitea.

Articole asemanatoare
andreea tonciu
Andreea Tonciu surprinsă de ziua ei
Andreea Tonciu si-a aratat adevarata fata! Cum arata NEMACHIATA!
Tonciu: “Singura femeie din Romania care si-a facut trei operatii estetice si tot urata e!”
Tonciu, nemachiata la TV! Bruneta e si ea invadata de cosuri!

Comenteaza acest articol

Andreea Tonciu are salariu minim: “Am aparut la televizor, cum sa muncesc ca vanzatoare?”

by   1 min
0