Home > Vedete > Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits

Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits

andrei-aradits-familie

Îndrăgitul actor pe care îl știți din unul dintre cele mai iubite seriale ale momentului, “Vlad”, are parte de sărbătoare în familie. Andrei și iubita lui partenera Andreea Aradits vor sărbători 16 ani de când s-au întâlnit prima oară.
Cei doi formează un cuplu bine sudat și prima oară s-au întâlnit la muncă, pe platourile de filmare ale serialului “În familie”, ale căror filmări au început în 2002. Andrei juca unul dintre rolurile principale în serial iar Andreea lucra în culisele producției, și ea fiind actriță. Însă nu au jucat împreună ci s-au cunoscut în alte circumstanțe. În culise, s-au văzut, s-au plăcut și de atunci au rămas împreună, având un fiu de 15 ani, care îi moștenește pe amândoi. “Am învățat că nu trebuie să-i impui nimic pentru că tot că el face.

andrei-si-andreea aradits

andrei-si-andreea aradits

Așa că a făcut actorie o vreme și a văzut cum e, iar acum face parkour, mama lui făcând yoga. El are tot timpul din lume să se hotărască”, ne-au povestit cei doi îndrăgostit la evenimentul de decernare al premiilor Gopo, unde au venit regulamentar cu măști. Cei doi ne-au mai povestit că nu au planuri momentan și că vacanță aceasta și-o vor petrece altfel decât o făceau pînă acum din cauza pandeiei. Și că în izolare ea a citit și a făcut yoga iar el s-a relaxat lenevind.

Articole asemanatoare
andrei aradits
Andrei Aradits îngrijorat din cauza fiului său adolescent
alex velea si antonia
Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

Comenteaza acest articol

Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits

by Tabu Tabu   1 min
0