Tabu
Image default
CULTURE

Andy Fletcher alege trupa Motor in deschiderea concertului de la Bucuresti

Membrii Depeche Mode au ales pentru inca un nume ca opening act pentru Tour of the Universe, MOTOR fiind trupa selectata chiar de Andy Fletcher!

MOTOR va canta in dechiderea mai multor concerte Depeche Mode din traseul european al turneului, inclusiv al celui din Bucuresti. Trupa de industial-techno-rock MOTOR (alcatuita din Bryan Black si Olivier „Mr. No” Grasset) s-a remarcat inca de la inceputul carierei prin show-uri spectaculoase in cluburile de profil.

Dupa primele doua albume de studio, „Klunk” si „Unhuman”, duo-ul a devenit tot mai vizibil si pe marile scene internationale, inclusiv in cadrul unor festivaluri precum Sziget si Werchter unde reprezentatiile lor au reusit sa impresioneze nu doar publicul, ci si artisti consacrati. Depeche Mode s-a aratat mai mult decat incantata de prestatia live a celor doi artisti, precum si de stilul original, remixul realizat de MOTOR pentru „Precious” fiind considerat de catre Martin Gore drept „cel mai bun remix facut vreodata la o piesa a trupei”.

Pe 16 martie, MOTOR se va alatura trupei Ladytron pentru a deschide concertul Depeche Mode de la Bucuresti, eveniment oferit de BECK’S si produs de Emagic. Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher se vor afla anul acesta pentru a doua oara in Romania, in cadrul unui show inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei „Sounds of the Universe”. Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta si de pe www.myticket.ro la preturile de 360 lei (categoria VIP), 120 lei (Gazon B) si 100 lei (Gazon C).

ARTICOLE SIMILARE

Noaptea muzeelor 2021. Când și unde se ține. Lista şi programul muzeelor participante

Andreea Damian

Colorează-ți viața cu Meli-Melo – Paris

realitatea

ALEX, noul rege al Olandei / Galerie FOTO

Chuck Norris si-a gasit nasul, Black Friday!

realitatea

Koop, în toamnă la București

realitatea

The Raveonettes

realitatea

Scrie un comentariu