Tabu
Image default
lifestyle

Angajatii lui Jean Paul Gaultier au iesit in strada!

Designerul francez Jean Paul Gaultier, a declarat in septembrie ca va renunta la colectiile ready-to-wear, acestea fiind mult prea obositoare pentru el. Ultima colectie ready-to-wear a fost cea de primavara/vara ’15,  fiind prezentata la Saptamana Modei la Paris. Astfel  29 de persoane vor fi concediate, casa de moda axandu-se de acum incolo numai pe colectii haute-couture, parfumuri si proiecte speciale.

Gaultier a marturisit ca se simte cu adevarat implinit numai atunci cand lucreaza la colectii haute-couture, lucru care ii permite sa isi exprime creativitatea si dorinta pentru research si experimentare.

In urma acestei declaratii, angajatii au iesit pe 20 noiembrie, pe bulevardul Montaigne, organizand un protest impotriva casei de moda. Acestia au marsaluit cu pancarte pe care scria: “After street fashion, fashion in the streets”, din fata magazinului Ninna Ricci pana la sediul companiei spaniole, Puig. Un alt lucru care i-a infuriat pe organizatorii protestului a fost faptul ca sunt concediati, desi compania se afla intr-o stare economica impecabila. Puig deţine bradurile Carolina Herrera, Nina Ricci şi Paco Rabanne si 45% din Jean Paul Gaultier.

Intrebat care este parerea sa despre acest prostest, presedintele companiei, Ralph Toledano, a declarat ca este o tara libera, si daca angajatii lor doresc sa organizeze un protest, acesta este dreptul lor.

sursa: http://fashion.telegraph.co.uk/

ARTICOLE SIMILARE

Kate Hudson și Lance Armstrong s-au despărțit

realitatea

Fostul iubit al Andreei Mantea, in spital dupa ce a fost batut crunt!

Îngerii lu’…

realitatea

Brad Pitt mai vrea copii

realitatea

Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii

realitatea

Ce să vezi în week-end: Brideshead revisited

realitatea

1 comentariu

Angajatii lui Jean Paul Gaultier au iesit in strada! | Noutati 24 November 2014 at 12:35

[…] Mai mult […]

Răspunde

Scrie un comentariu