Home > Agenda > ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT

ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT

ANGELA GHEORGHIU se afla acum la Londra, unde repeta pentru spectacolul “La Rondine”, unde va avea rolul principal. Cantareata a facut publice cateva poze de la repetitiile pentru spectacolul ce va avea premiera vineri la Covent Garden, Londra.
Intr-una dintre fotografii, Angela apare in ipostaze tandre cu partenerul sau de scena, Charles Castronovo. Barbatul o saruta pasional, iar daca nu ar fi vorba despre o scena dintr-un spectacol, am crede ca intre cei doi s-a infiripat o poveste de iubire, scrie www.wowbiz.ro.
Zilele trecute, intr-un interviu acordat publicatiei “The Independent”, Angela Gheorghiu a vorbit, pentru prima data, despre problemele din casnicia sa cu tenorul italian Roberto Alagna. “Sunt lucruri pe care le accepti in viata de la barbatul tau, dar nu am vrut sa continuu sa traiesc cu ideea ca barbatul de langa mine este violent. Basta! Am spus tot ce puteam spune, am facut tot ce era de facut, pana in ultimul moment. Mi-am spus mie insami ca nu este adevarat, ca nu pot accepta ca asa ceva mi se intampla… acum accept si gata. Un asemenea om nu se va schimba niciodata”, a declarat artista.”Era violent si in fata familiei mele si in fata familiei lui. Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagra din povestea vietii mele. Ani de zile am refuzat sa cred, am spus ca va fi bine… lucruri pe care ti le spui mereu. Dar este ca o boala. Chiar daca esti cel mai furios om din lume, sa iti lovesti sotia… este imposibil. Sa faci asta in fata tatalui tau, in fata fratelui tau si ei sa nu spuna nimic? Asa a fost viata mea”, a marturisit Angela Gheorghiu.In ultima perioada, soprana a fost vazuta mai mereu in apropierea contratenorului roman Cezar Ouatu, cu care s-a spus ca formeaza un cuplu. Totusi, se pare ca relatia dintre cei doi scartie, iar Cezar care ar fi locuit o perioada cu Angela Gheoghiu, s-a mutat in casa lui din Ploiesti, orasul sau natal.

Articole asemanatoare
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
ANGELA GHEORGHIU – superba in “La Rondine” / Galerie FOTO
OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?
Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) sunt iubiti de un an

Comenteaza acest articol

ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT

by realitatea   1 min
0