Home > Lifestyle > Stiri > Socant! ANGELA MERKEL la nudisti!?! Ce ziceti de aceasta imagine?

Socant! ANGELA MERKEL la nudisti!?! Ce ziceti de aceasta imagine?

Se pare ca ANGELA MERKEL frecventa, in tinerete, plajele naturiste: iat-o, dupa cate se pare, intr-o imagine la nudisti, impreuna cu alte doua prietene, pe cea mai puternica femeie din Europa si – de ce nu? – din lume! Imaginea circula intens pe Facebook, conform http://www.gandul.info/magazin/foto-nimeni-nu-s-ar-fi-asteptat-la-o-astfel-de-fotografie-cu-angela-merkel-10702216


1 Response

  1. Soare

    Si ce legatura are actualul job cu hobby-urile? ii diminueaza calitatile intelectuale? sau cele de bun administrator al unei tari de peste 80 milioane locuitori? sau cand nu putem avea valoarea unei persoane ne limitam la ceea ce stim si am invatat in familie/scoala sa facem: sa denigram !
    si ne mai miram de ce Romania se afla in postura in care se afla…datorita ignorantei care stapaneste acum 70% din populatia Romaniei…speram intr-o imbunatatire a esentei romanesti, intr-o extindere a nobletei..dar ma tem ca ramane doar un vis; nobletea, demnitatea, inteligenta emotionala, etc, par a fi lucruri exotice pentru multi romani..

Comenteaza acest articol

Socant! ANGELA MERKEL la nudisti!?! Ce ziceti de aceasta imagine?

by   <1 min
1